Apple zablokoval možnosť hodnotiť aplikácie získané cez promo kódy

Najnovšou zmenou v App Store je zablokovanie možnosti hodnotiť aplikácie, ktoré ste získali zadarmo cez promo kód. Apple sa tak snaží zasiahnuť proti neférovému zlepšovaniu hodnotenia aplikácií prostredníctvom rozdávania promo kódov výmenou za výborné recenzie. Niektorí používatelia však aj naďalej môžu hodnotiť aplikácie, ktoré získali cez promo kódy. Nie je preto jasné, na základe čoho túto možnosť máte alebo nie, s najväčšou pravdepodobnosťou obmedzenie platí pre všetky novo získané promo kódy, zatiaľ čo pri starších ešte hodnotiť môžete.

komentáre
  1. Keby to konecne zacalo fungovat ako Steam. Kde si clovek kupi jednu hru a hra ju na akolkovek OS. Cize, keby stacilo si kupit jednu hru, a bolo by jedno ci je to iPhone alebo iPad alebo Mac. Teraz narazam na tie hry typu Meno hry pre iPhone a Meno hry HD pre iPad a potom tretiu verziu vydaju este aj pre Mac OS X. Toto je velmi nechutne.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.