Apple TV bude napokon iMac s TV funkciami?

Najnovšie správy analytikov naznačujú, že nový iMac, ktorý Apple predstaví budúci rok, by mohol predstavovať akýsi most na trh televízorov. Už dlhšie sa totiž špekuluje o tom, že Apple pripravuje svoj vlastný inovatívny televízor, ktorý má byť posledným veľkým projektom a odkazom Steva Jobsa. Jeho víziou bolo vytvoriť integrovaný televízor, ktorý by bol synchronizovaný so všetkými ostatnými zariadeniami cez iCloud. To bolo odhalené aj v jeho oficiálnom životopise. V súčasnosti predávaný set-top box, Apple TV, je pre spoločnosť len koníčkom.

Aj keď ide len o špekuláciu analytika, takýto postup dáva zmysel. iMac už v súčasnosti ponúka viac než štedrých 27″ a postupné zväčšovanie uhlopriečky by ho mohlo posúvať až do obývačky namiesto televízora. Na druhej strane, málokto by chcel pracovať na svojom televízore a ani by to nebolo praktické. 30″ iMac na pracovnom stole by však výborne poslúžil ako pracovný nástroj, a zároveň aj ako televízor v pracovni, spálni alebo detskej izbe. V obývačke si však pracovný iMac s veľkou uhlopriečkou nevieme predstaviť.

Aký je váš názor? Chceli by ste mať v obývačke 50″ iMac?

komentárov
  1. Rozhodne si to neviem a ani nchcem predstavit,ze este aj v obyvacke bude na mna zizat pocitac,ked si budem fakt chciet oddychnut pri sledovani TV. Cize Imac nie,ale standarnu televiziu v dizajne Apple by som prijal.

    0
    0
  2. ked tam budu tie televizne sluzby tak by som chcel. potom do obyvacky si to fuknem cez airplay ktory je tiez na mac slubovany

    0
    0
  3. Mám 42″ LED a MBP som mal na tom pustený len asi 3x… porpi práci na MBP, si obývačke často pustím aj TV. Tkto by to bolo… ja neviem :(
    Mať ta TV niečo ako webový doplnok, OK, ale celý Mac??? Myslím, že len “pár” jedincov by niečo také uvítalo.

    0
    0
  4. moj nazor je taky ze pre niekoho to moze byt super ale pre mna zbytočne. na sk/cz ma televizne sluzby nezaujimaju, uz tv ani nepozeram a tych par filmov,spravy, a par serialov si v klude pozrem aj na nete:)

    0
    0
  5. No ja mam v robote na iMacu , pripadne na MBPro stale spustene Elgato TV Diversity a doma zas Elgato HD Sat. Takze ja mam TV v Macu uz davno :)

    0
    0
  6. Hlavne si neviem predstavit synchronizaciu cez iCloud.. tie Gb dat synchronizovat cez net. Uz teraz mi pride iCloud v tomto neprakticky. Principialne je to super, no stale je tam ten fakt, ze treba pomocou internetu posielat vela dat co moze pekne dlho trvat. Alebo tomu iCloudu zle rozumiem?..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.