Apple nejaví záujem o OLED displeje, nezmení sa to ani v blízkej budúcnosti

Počas špekulovania o technických špecifikáciách nejakej novinky od Applu sa už neraz špekulovalo o tom, že spoločnosť použije nové OLED displeje. Zdrojom tejto predstavy bol s najväčšou pravdepodobnosťou len pocit, že OLED je jednoducho ďalším krokom vpred a Apple by sa pre túto technológiu mal rozhodnúť. Podľa vysoko postaveného manažéra z partnerskej dodávateľskej firmy ale Apple nejaví žiaden záujem o použitie OLED displejov. Zmena nepríde ani v očakávaných novinkách ako iPhone 5 či iPad 3 a nemáme ju očakávať skôr ako o tri až štyri roky. Apple sa vyhýba vyšším nákladom a problémom, ktoré by mohli byť spojené s použitím OLED displejoch vo väčších uhlopriečkach, nemôžeme ich preto očakávať ani v Apple televízoroch, o ktorých sa toľko špekuluje.

komentárov
  1. A chvalabohu, ze sa im (zatial) Apple vyhyba. OLED je fajn technologia, ale zatial este nedosahuje dobrych (Apple) kvalit. Vsimnite si, ze na Samsung telefonoch, kde su OLEDy, zostavaju vypalene ikony.

    0
    0
  2. Ak by Apple robil televizie, tak by tam isto nesla JOJka. Tolko nasilia a v noci pripadne nejaka ta erotika. To by svaty Steve Jobs neprezil.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť