Apple aktualizoval OS X Lion v Mac App Store na verziu 10.7.1

Nakoľko OS X Lion je vôbec prvým operačným systémom distribuovaným primárne cez online obchod, pred spustením predaja mnohí uvažovali o tom, ako bude Apple riešiť sprístupňovanie aktualizácií. Už minulý týždeň bola zverejnená prvá aktualizácia pre tento systém a teraz sa nová verzia dostala aj do Mac App Store. Používatelia, ktorí si OS X Lion kúpia až teraz, sa tak nemusia obávať, že si nainštalujú zastaralú verziu alebo že budú musieť po jej nainštalovaní sťahovať a inštalovať množstvo ďalších aktualizácií.

komentárov
  1. Z 10.7 mam zmiesane pocity. Viacej veci nefunguje ako funguje.
    Najviac ma ale stve WIFI. Neustale padanie spojenia ma vytaca. Na apple forach je odporucanie restartovat pocitac (WTF? win 95?). Update na 10.7.1 nepomohol.
    Niekedy mam chut celu 10.7.x vymazat,vratit sa spat na 10.6.8 a poziadat o vratenie penazi.

    Toto sa im teda fakt nepodarilo :(

    0
    0
  2. po velkej kritike uzivatelov na tomto fore som ocakaval, ze lion bude cisty prepadak, ale po instalacii som milo prekvapeny.. zda sa mi byt omnoho ergonomickejsi oproti snow leopardu, boot je rychlejsi a instalacia bola bezbolestna. Nemam ziaden problem s funkcnostou, nic mi na nom nechyba a som rad, ze som upgradol. Moj dojem z Lionu je pozitivny a cudujem sa preco ho tolko ludi kritizuje a ma s nim problemy, resp. s funkcnostou. Mozno treba hladat chybu inde a nie v samotnom OS.

    0
    0
  3. Jsem také spíše toho názoru, že problém je většinou mezi židlí a klávesnicí……Liona používám na iMacu i MBAiru, a v zásadě spokojenost. Nečekal jsem ani, že vše bude hned dokonalé (dokonalé není nic, bohužel ani Apple – jen se, podle mého, k dokonalosti blíží asi nejvíce), proto chci Lionovi nechat čas, pár updatů a pak uvidíme…….

    0
    0
  4. Lion je cista katastrofa. Ako keby som sa vratil k win ;/
    Po nainstalovani na hlinikovy Macbook Pro so super funkcnym Leopardom nemozem ani za tu p..u rozbehat wifi a aj dlhsie startuje system ;/ vobec mi nenajde ziadnu siet, hoci vedla polozeny iPhone frci s plnym sifi signalom. Ked som vypol wifi, vymazal povodnu wifi konfiguraciu fungujucu v Leoparde a restarte mi po odklikani sprievodcu najde zdielanu wifi z iPhonu, ale aj ked zadam spravne heslo, vypise chybu ze neplatne heslo, alebo bla, bla, blaaaa.

    Kupil som to iba kvoli jednej aplikacii, ktora vyzaduje system 10.7 a vyssi, ale podla vsetkeho to zmazem.

    Ako je mozne ziskat spat prachy za tento nepodarok?
    Je potrebne napisat mail do applu, alebo? Poradte.

    0
    0
  5. Tak nakoniec som nahodou zistil, co pomaha aspon na daky cas vyriesit moj problem s wifi. Na Macbooku mam nastavene automaticke preberanie adresy IP a ostatnych veci. Ked som sa nastval a pripojil macbook kablom na router, cez internet som aktualizoval OS, Macbook sa restartoval a prepalil si firmware. Vsetky aktualizacie som teda nainstaloval a wifi stale nefungovala a nenasla ziadnu siet, hoci som mal v dosahu 3 siete, ktore iPhone detekoval bez problemu.

    Ked som sa uz nastval, skusil som experimentovat a ked som s vypnutou wifi pripojil macbook ethernetovym kablom na router, internet fungoval bez problemov. Po odpojeni kabla som zapol wifi a cudujte sa svete wifi sama od seba naskocila s plnym signalom a internet vratane siele fungoval bez problemov 2 dni. Macbook vzdy vypinam, neuspavam. Po dvoch dnoch ho zapnem a opat nefunkcna wifi ;( vyskusal som teda celu proceduru s ethernetovym kablom do Cisco routra a opat sa wifi chytila ;) smiesne ze taketo veci sa deju na vsetkymi ospevovanej predrazenej znacke na ktorej vyrobkoch vraj vsetko funguje a nema nedostatky ;) Tiez som take reci pocul a ked som sa stal majitelom, hned som zistil nedostatkov neurekom, ale o tych nik nehovori! ;) Ved vsetci maju 100% jablko ;)

    Snad sa teda tych 60% nespokojnych majitelov Liona uz po pol roka nefunkcnej wifi docka aktualizacie a budu spokojni ;) ale to uz bude vonku dalsi operacny system s novymi muchami ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.