Amatérska skladba vytvorená v GarageBand pre iPad

Popri iPade 2 boli dôležitou novinkou predstavenou spolu s ním na Apple Evente aj nové iPad aplikácie. Okrem iMovie Apple odhalil aj GarageBand, ktorý je na rozdiel od iMovie kompatibilný aj s iPadom prvej generácie. O vlastné hudobné kreácie sa tak môžete pokúšať už od marca. GarageBand si môžete v App Store kúpiť za 3,99 EUR.

A čo sa podarilo v GarageBand vytvoriť vám? Neváhajte sa o to podeliť s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Som zvedavý, čo na toto povedia závistliví antiiPadisti, ktorí tvrdia, že je to len hračka, že je to somarina a zbytočnosť. Isto v duchu potichu uznajú, že je to dobré, že ten chlapík má talent. Skúste vytvoriť niečo také na PC s použitím jedného programu!

    0
    0
  2. Amater je len clovek, ktory sa tým neziví. Amater moze byt 5x lepsi ako profesional…je to mylna asociacia, ze Amaterizmus je negativne slovo…aj ked sa to tak bezne pouziva.

    0
    0
  3. ja len čakám, kedy prídeme na koncik, kde bude babenka za mikrofónom a cela kapelka za ňou bude hrať na ipadoch hh :D

    0
    0
  4. No velmi by som to amaterskou skladbou nenazval :) Teda ano, tym, ze to bolo spravene na ipade ano, ale pozrite si ostatne videa tohto typka, je to multiinstrumentalista a s hudbou si rozumie :)

    0
    0
  5. Je jasne ze toto je amater ako repa. Toto clovek nespacha bez toho aby realne neovladal tu gitaru, pri gitarovom sole pouzival stupnice o ktorych laik nema ani paru. Ziadne fake, ale ten clovek by to na gitare aj realne zahral, len na ipade sa vyblbol. Ak to zhrniem-ak neviete perfektne hrat ani na jeden hudobny nastroj, toto nezahrate aj keby ste to v garage band sparali rok. Ale sanka dolu, sefe, idem sa aj ja vyblbnut :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.