Akčná adventúra Batman Arkham Asylum už aj v Mac App Store

Dva roky po sprístupnení pre ostatné platformy sa výborná akčná adventúra Batman Arkham Asylum dostáva aj na Mac. Je síce pravda, že na ostatných platformách si už v hráči v súčasnosti môžu zahrať pokračovanie tejto hry, Arkham City, no ak ste Arkham Asylum ešte nehrali, nenechajte sa odradiť. Minimálnymi požiadavkami je Mac OS X 10.6.8, 1,8 GHz procesor Intel, 2 GB pamäte RAM, 10 GB priestoru na disku, grafická karta so 128 MB. Odporúčané je mať Intel procesor s 2,8 GHz, 4 GB RAM a grafickú kartu s 512 MB. Hra nepodporuje grafické karty ATI sériu X1×xx, NVIDIA 9400, NVIDIA sériu 7×xx a Intel sériu GMA. Ak máte NVIDIA 320M alebo Intel HD 3000, potrebujete aspoň 4 GB RAM.

Batman Arkham Asylum si môžete kúpiť za 31,99 EUR v Mac App Store.

komentárov
  1. Cena je prehnana.skutocne ako pise mitrax. Dva roky stara hra,navyse sa jedna len o stiahnutu verziu -cize ziadny pekny obal s bookletom a dvd. Cenu strasne prestrelili.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.