AirMusic – streamovanie hudby z iPhonu na Playstation 3, Xbox 360 alebo PC

AirMusic je jedna z tých aplikácií, ktoré jednoducho robia to, čo majú. Ak vlastníte iPhone, iPod touch alebo iPad a radi by ste hudbu z neho streamovali na herné konzoly Playstation 3, Xbox 360 alebo počítač s Windows Vista alebo Windows 7, s AirMusic je to hračkou. Všetko čo musíte v aplikácií nastaviť je zapnúť zdieľanie. Všetka hudba, ktorú máte v iPode, tak bude automaticky prístupná aj spomínaným zariadeniam. Jedinou podmienkou je, aby boli na rovnakej Wi-Fi sieti. Potom už stačí na PS3, Xboxe 360 alebo vo Windows Media Playeri na PC nájsť hudobnú knižnicu a z ponúkaných zariadení vybrať to vaše.

AirMusic na iPhone AirMusic je v App Store k dispozícii za 0,79 EUR. Minimálnymi požiadavkami sú iPhone, iPod touch alebo iPad s iOS 4.2 a novším, a aspoň 50 MB voľného priestoru, ktorý je nutné pre plynulé fungovanie. Nevýhodou, ktorá sa ale väčšiny slovenských používateľov kvôli nedostupnosti iTunes Music Store na Slovensku netýka, je, že AirMusic nedokáže streamovať staršiu zakúpenú hudbu, ktorá ešte obsahovala DRM ochranu. Na Playstation 3 funguje aplikácia tak, ako je sľubované, s Xboxom 360 sme ju síce netestovali, ale podľa oficiálnych dostupných informácií je možné, že začiatok prehrávania hudby bude o pár sekúnd oneskorený.

O svoje skúsenosti sa môžete s ostatnými podeliť v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. je sanca ze to bude fungovat aj v spolupraci s internetovym radiom ? teda ak by som si spustil hudbu nie z iphone ale pustim si napr. aplikaciu FUN RADIO a viem to potom streamnut na ps3 ?

    0
    0
  2. Parada, viac clankov a takychto zaujimavych aplikaciach na macblogu! :-)
    Mimochodom.. zda sa mi to, alebo tie screenshoty su z JB iPhonu? Co znamenaju tie MB pri hodinach?

    0
    0
  3. Googluju jak o zivot a jsem asi jedinej na svete komu ta aplikace nefunguje..:-) xbox, mac mini i iphone mam na stejny wifi a nic nevidi…

    0
    0
  4. Mam x360 přes wifi a aplikace mi najde uplny ho*no. Takže první věta článku:”AirMusic je jedna z tých aplikácií, ktoré jednoducho robia to, čo majú.” mě opravdu pobavila :-D.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.