TTG sľubujú revolúciu v oblasti hier pre Mac, vydávajú Mac verziu hry Tales of Monkey Island

Herná spoločnosť Telltale Games oznámila na Macworlde 2010 vydanie hry Tales of Monkey Island vo verzii pre Mac, s okamžitou dostupnosťou. Plná verzia tejto 3D adventúry stojí 34.95 USD, nechýba ani demo verzia. Okrem toho sa spoločnosť zaviazala už čoskoro priniesť Mac verzie ďalších hier – Wallace & Gromit’s Grand Adventures, Strong & Bad’s Cool Game for Attractive People a Sam & Max. Poradie vydávania Mac verzií hier môžete na oficiálnych stránkach prostredníctvom hlasovania ovplyvniť aj vy. Adventúra Tales of Monkey Island si v recenziách odniesla výborné hodnotenia najmä vďaka perfektne zvládnutému príbehu. Bližšiu predstavu o hre vám okrem demo verzie spraví aj oficiálny trailer:

Aj keď na označenie revolúcie v oblasti Mac hier, ako to robia Telltale Games, je ešte priskoro, zdá sa, že popularitu počítačov od Apple si už začína všímať čoraz viac herných firiem a tento segment sa stáva aj finančne atraktívnym.

komentáre
  1. A co tak portnut aj stare verzie, kludne aj tie povodne (netreba tie v novej grafike). Maniac Mension, povodne Monkey Island atd… :) The Day of Tentacle, The Secret of Monkey Island a ich pokracovania…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť