T-Mobile: iPhone 4 na Slovensku v piatok 27. augusta, vieme dotované ceny

Mobilný operátor T-Mobile nás pred niekoľkými minútami informoval, že začne predávať iPhone 4 už tento piatok 27. augusta 2010.

“27. august tohto roka je ďalším míľnikom v histórii našej spoločnosti vďaka príležitosti uvedenie veľmi očakávanej novinky od Apple na slovenský trh. Sme radi, že prinesieme iPhone 4 s našimi špeciálnymi iTariffmi i veľmi úspešnými programami Podľa seba, pri ktorých si naši zákazníci môžu sami vyskladať vlastný program s niekoľkými GB dát, stovkami SMS či tisíckami minút pre najlepšie využitie novinky. Naša 3G sieť je navyše rozširovaná každý mesiac, takže čoraz viac zákazníkov bude môcť naplno pracovať i zabávať sa s novým smartphonom od Apple so všetkými jeho unikátnymi vlastnosťami i fantastickým vizuálnym prevedením,“ uviedol Milan Vašina, výkonný riaditeľ pre marketing, predaj a služby zákazníkov spoločnosti Slovak Telekom.

Spoločnosť Orange Slovensko zatiaľ našu otázku na dostupnosť iPhone 4 nezodpovedala. Je však vysoko pravdepodobné, že aj Orange bude mať k dispozícii nový model už v piatok.

Ceny iPhone 4 v T-Mobile:

  • iTariff 150: 16 GB model za 329 €, 32 GB model za 409 €
  • iTariff 300: 16 GB model za 179 €, 32 GB model za 279 €
  • iTariff 600: 16 GB model za 29 €, 32 GB model za 129 €

Ďalšie informácie a nedotované ceny budeme mať k dispozícii zajtra, operátori kvôli informačnému embargu nemôžu poskytnúť viac informácií až do zajtrajšieho dopoludnia.

Slovak Telekom (T-Mobile) neodporúča micro-SIM kartu používať v mobilných zariadeniach podporujúcich bežný formát SIM karty, preto k nej neposkytuje ani adaptér.

komentárov
  1. No, a v ten isty den pojde aj Orange… ako som pisal… hlavne ze ste vsetci volali ako firemni zakaznici a pytali sa bohvie koho a bali sa, ze nas to opat obide…

    0
    0
  2. a nievie niekdo ci sa chysta aj polnocny predaj ako pri 3G? bola tav vtedy pri kupe aj zlava 2000 SK… ak by sa nieco take chystalo tak by to bolo super

    0
    0
  3. Kacica to urcite nie je..aj cesky vodafone ma na stranke o iphone stale napisane,,prijde brzy” a dneska rozposielinfo maily..

    0
    0
  4. re.: juslik
    ty si pan programator asi ze? najskor chodia tlacove spravy a potom sa aktualizuje stranka….tak vidis…dnes si sa znova nieco nove naucil.

    som velmi poteseny cenami t-mobile. peniazky uz mam pripravene.

    0
    0
  5. no ja som si dnes zistoval zakulisne info z orangeu a dostal som odpoved ze iphone4 v orangeu najskor v priebehu septembra

    0
    0
  6. V Orangei si nemôžu dovoliť predávať iPhone neskôr ako v T-mobile.Ide o veľký konkurenčný boj. A navyše keď už majú niekoľko tisíc kusov iPhonu 4 na sklade.

    0
    0
  7. zaujimal by ma teraz nazor “Igora”, kt. napisal k cerstvemu clanku na macblogu o Vodafone a iPhone 4, ze ma echo od nemenovaneho zdroja ze buduca streda :D :D pacila sa mi ta jeho istota :D:D btw tiez som mal informaciu ze OKOLO 1. 9. ale myslim ze to trebalo brat s rezervou… kazdi sme mali ine informacie a pritom najlepsie to vedeli len marketing a nanajvys manazment operatorov :)

    0
    0
  8. AtTack3r: neviem kde som to čítal, alebo či je to ozaj tak, ale ževraj t-mobile dopredal posledné kusy 3gs a dalšie neplánuje objednávať,, takže 3gs sa v t-mobile asi už predávať nebude,,, neviem ale či je táto informácia správna :))

    0
    0
  9. V predajni Orange mi dnes povedali, ze neocakavaju iPhone 4 pred 17.9., kedy bude nova ponuka telefonov, ale oficialne ziadne spravy nemaju…

    0
    0
  10. Tak bratři Slováci, pěkně mě serete, ten iPhone na Slovensku s nejvyšším tarifem stojí polovinu toho co v Česku :)

    0
    0
  11. Takže keby sa mi stala taka vec, že sa mi moj “starý” iPhone 3GS pokazí tak, že mi budú musieť dať nový, tak dostanem iPhone 4? :D

    0
    0
  12. tak ta “slovenská” cena je mazec.. nabízím za novy iPhone4 385Eur (32GB) za kolik si jej u vas poridite je na Vas :-)

    0
    0
  13. TO Zed70 : SI POZRI KOLKO STOJA TIE PROGRAMY A CO ” PONUKAJU ” , JA SI ASI RADSEJ KUPIM NA DREVO KLON IP4 SAMSUNG GALAXY S ALEBO NEDOCENENY LG GD880 MINI .

    0
    0
  14. Tie pausali su o nicom.
    iTariff 150:
    Voľné minúty do všetkých sietí 150
    Internet 1GB
    Mesačný poplatok 35,00 € s DPH

    Ja teraz mam 120 minut do vsetkych sieti a 1,5GB dat za 9,90 € s DPH.
    Rozdiel mesacne cca. 25 € s DPH. Za 2 roky pri iTariffe 150 by som to preplatil o 600 € s DPH !!!
    Pre tie pausaly je iPhone 4 predrazeny!!!

    0
    0
  15. @Fakticka: pouzivam i4 uz niekolko tyzdnov a ziadne problemy s signalom nema a ani som ich nezaznamenal (BA,BB)….(i4 16gb JB us Orange:) )

    @mbp: tak ako vravis aj ja mam priblizne take info neviem ci to nesuvisi aj s prechodom na novy fakturacny system orangeu s ktorym maju teraz asi vela prace:)

    co sa tyka cien podla mna su primerane a nepredpokladam velky rozdiel u orangeu… treba u operatora skusit este vyuzit nejake vernostne vyhody

    0
    0
  16. T-Mobile Podľa seba 5:

    iPhone 4 16 GB – 329 EUR
    iPhone 4 32 GB – 409 EUR

    Čiže rovnaké ceny ako pri iTariff 150.

    Mám to potvrdené priamo od operátora.

    0
    0
  17. Že vás to niektorých baví vymýšlať falošné informácie (HejHej a iní, čo majú “zaručené” info). Dokým nie je zverejnená oficiálna správa, tak nič radšej netipujte

    Kochones, je tam 1GB, zle vidíš

    0
    0
  18. Denton, ja netipujem, ale viem. je to oficialna informcia. doplnam: najlacnejsie k (najdrasiemu) pausalu budu za 99 resp 129 EUR.
    Ak by som nemal pravdu, platim pivo :)

    0
    0
  19. info pre Vas: pred 10min dorazili do Orangu na strednom slovensku Iphone 4. Momentalne nastavena hotovostna cena pre Orange je za 16GB 690€ a pre 32GB 890€. Akciove ceny este niesu zname.

    0
    0
  20. Orange vraj predáva len odblokované telefóny. A tým cenám neverím. Keď tak, tak 16GB – 690€ a 32GB 790€ … určite nebude 32GB verzia o 6000SK drahšia. Vždy je rozdiel 3000SK

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.