Steve Jobs je najuznávanejším riaditeľom, na opačnom konci hodnotenia skončil riaditeľ Microsoftu – Steve Ballmer

Stránky Silicon Alley Insider prišli so zaujímavým grafom, kde je znázornené, akej obľube sa tešia u svojich zamestnancov riaditelia dôležitých IT spoločností. Nie je žiadnym prekvapením, že ikona Applu, Steve Jobs, je svojimi zamestnancami vysoko uznávaný. Riaditelia Facebooku, Mark Zuckerberg, a Googlu, Eric Schmidt, skončili taktiež výborne, len o niečo horšie ako Steve Jobs. Na druhom konci hodnotenia je riaditeľka Yahoo, Carol Bartz, ktorá počas svojho šéfovania znižovala počet zamestnancov, a najmenej uznávaným riaditeľom je Steve Ballmer, ktorý šéfuje Microsoftu.

komentárov
  1. neviem, asi tu tabulku moj monitor zobrazuje inak, ale podla toho co vidim ma Carol Bartz horsie hodnotenie ako Steve Ballmer ;)

    0
    0
  2. to je jasne, pri fasistickom pristupe hitl… pardon Jobsa by pri akomkolvek naznaku jeho neoblubenosti u zamestnanca urcite nasledoval vyhadzov (viz historia), takze apple zamestnanci sa urcite ani nedovolia pomysliet na nieco take ako kritiku Jobsa

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.