Slovenské a české Zlaté Stránky už aj v HD verzii pre iPad

Jedna z najväčších databáz kontaktov na firmy a osoby na Slovensku, Zlaté Stránky, ide s dobou a po iPhone verzii vydáva aj špeciálnu verziu určenú pre iPad. ZlatéStránky.sk HD sú plne prispôsobené veľkému displeju, ktorý má iPad k dispozícii. Vyhľadávanie rôznych firiem a osôb a plánovanie najkratších ciest k nim je vďaka veľkorysému mapovému zobrazeniu ešte jednoduchšie. Nechýba ani možnosť firmy alebo osoby priamo kontaktovať, prípadne poslať potrebné údaje e-mailom alebo ich uložiť v Address Booku. Aplikáciu ZlatéStránky.sk HD pre iPad si môžete zadarmo stiahnuť z App Storu (dostupná je aj česká verzia), o verzii pre iPhone sa dočítete v našom staršom článku.

Zlaté Stránky HD
Zlaté Stránky HD
Zlaté Stránky HD
komentárov
  1. Dakujem za tip. App fuguje bezvadne.
    Som velmi rad ze som kupil Ipad hned koncom maja 2010.
    Stalo to aj za tych 120Eur co som dal navyse oproti terajsej cene napr. v Rakusku. Slovenska lokalizacia mi vobec nechyba ale samozrejme potesi.
    Uz je najvyssi cas ,aby prisiel Ipad na Slovensko oficialne.

    0
    0
  2. tiez si ho planujem zaobstarat a predpokladal som ze skor nez s uvedenim iOS 4.2 sa na svk nedostane no aktualne zvazujem ci sa neoplati rovno pockat na dalsiu generaciu ipadu ((retina display, rychlejsi hw, front camera, vacsia kapacita flash drive a urcite este kopa dalsich vychytavok) :) co myslite?

    0
    0
  3. mcj, suhlas .. retina sice na 99% nebude, ale hlavne viac RAM (ktora bude velmi potrebna pri iOS4 a s nim spojeny multitasking), FaceTime kamera bude velke plus, ked sa uvolni aj na Skype o com nepochybujem, mozno aj vylepseny CPU … ja cakam tiez :) .. predpokladam, ze v januari ho predstavia a zacne sa predavat ovela skor ako prva verzia (vid. iPhone prvej generacie – testovali co a ako a 3Gecko uz sa predavalo 2 mesiace po USA aj u nas) .. mne sa iPad velmi paci, ale ta RAMka ma odradza, ked som videl videa s iOS 4.2 a iPad po styroch spustenych aplikaciach uz musel zatvarat taby v Safari atd.

    0
    0
  4. :-P, hral som sa s ipadom dovezenym zo statov a tiez sa mi to celkom zalubilo ako zariadenie pre ktore nemusim v obyacke odpratat polku konferencneho stolika ako koly notasu …. no jeho majitel sa pocase zacal stazovat na zamrzanie Safari takze z toho dovodu som sa rozhodol cakat …
    P.S.: info o tom ze ipad2 nebude obsahovat retina display ste objavili kde ? rumors ktore citam sa coraz viac obracaju k tomu ze ju prave bude obsahovat… mozte prosim nechat nejaky link? :) dakujem

    0
    0
  5. v nay sa ipad pravdepodobne predavat nebude vobec (info od obchodneho managera), na ich stranke o nom uz nenajdete ziadnu zmienku, snad na ten jeden, co tam vystavuju daju dobru cenu… na Slovensko ma ipad oficialne prist “zaciatkom” buduceho roka

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.