Predaj iPadu spustený v ďalších krajinách, na Slovensku a v Česku stále v nedohľadne

Apple dnes spustil predaj iPadu v ďalších krajinách, medzi ktoré patrí Argentína, Čile, Kolumbia, Ekvádor, Peru a Čína (zatiaľ len Wi-Fi model). Nanešťastie, žiadne nové informácie o dostupnosti iPadu na Slovensku a v Česku dostupné nie sú. Poslednou zmienkou boli vyjadrenia riaditeľa siete obchodov Nay, podľa ktorého by sa iPad mal na Slovensku začať predávať už v októbri, pričom jedinou prekážkou je čakanie na schválenie oficiálneho predaja Applom.

komentárov
  1. podla mna to nebude skor ako vyjde iOS 4.2. V sucasnom iOS 3.2 nie je podpora slovenciny tak si myslim, ze tuto podporu prida az iOS 4.2. takze to nebude skor ako v novembri.

    0
    0
  2. Zacatie oficialneho predaja a to, ci sa dany produkt da naozaj kupit su dve rozdielne veci. Napr. iPhone 4 sa zhana naozaj tazko hoci je dostupny od konca augusta. Nejako mi unika zmysel tejto (ne)obchodnej politiky…

    0
    0
  3. Za tedy aj v Amerike predstavia dvojku, zakedy sa tu zacne predavat jednotka. Ved aj na MacRumors sa uz o tom hodnu dobus suska. Vzdy o rok pozadu, nemoruti zaspati.

    0
    0
  4. Preco by sa iPhone 4 zhanal tazko? V prvy tyzden predaja som si zobral v T-Mobile 32 GB verziu na pausal Podla seba 5. Dokonca v prvy den mi nukali 16GB, a to som prisiel do predajne okolo obeda.

    0
    0
  5. Načo iPad kým nedisponuje front kamerou, doriešeným multitaskingom resp. flashom ????! Vďaka faktu, že nemá plnohodnotný prehliadač, stráca pre mňa podstatu !!!

    0
    0
  6. V rakusku je sice 2 rocna zaruka ale 2. rok zaruky sa v rakusku poskytuje pre iPad za 99 EUR v ramci AppleCare Protection Plan.

    Suhlasim s LK ze kaslat na 2. rok zaruky ktory aj tak nie je plne zaruceny pretoze za neho ruci predajca. Mam skusenosti s iPhone kde mi T-mobile neuznal reklamaciu nefunkcnej WiFi koli skrabancu na kryte. Keby to bol Apple tak ide kus za kus bez hladania dovodu ako vy…at zakaznika.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.