Online TV na iPhone, iPod a iPad – ďalšia internetová služba pre televízny prenos

V súvislosti so zrušenou službou televízneho prenosu na http://kdlx2.antik.sk dávame čitateľom do pozornosti aj verejne dostupnú službu na adrese http://tv.condornet.sk, kde môžete digitálne sledovať rovnaké televízne prenosy. Podporované sú aj iOS zariadenia, na iPade a iPhone prehliadač Safari otvorí QuickTime stream (vo vyššej kvalite, ako pri prehrávaní na počítači cez Flash). Ak poznáte ďalšie podobné verejné služby, neváhajte sa o ne podeliť v diskusii.

AKTUALIZOVANÉ 19:50: Služba fungovala veľmi stabilne približne 20 minút od uverejnenia článku, v tejto chvíli je občasne nedostupná. Servery poskytovateľa sú pravdepodobne krátkodobo preťažené.

AKTUALIZOVANÉ 25. 8. 2010 13:00: Služba znova funguje rýchlo a stabilne.

komentárov
  1. Tiez taky napad… Naco to tu zverejnujete? Aby vypli aj toto? MacBlog ma velku navstevnost, nebude trvat dlho kym si to vsimne niekto z kompetentnych a nebude uz ani antik ani condornet… :((

    0
    0
  2. tomu sa vravi slovensky podnikatel. Ten to radsej hned zablokuje, lebo mu tam chodia ludia zadarmo nie?
    Treba naopak ked sa ludia chytili a zacinaju tam chodit vymysliet ako to bude zarabat tak aby to ludi neotravovalo a neprestali chodit…treba si brat priklad od google. Najlepsie sa zaraba na projektoch co su zadarmo.

    0
    0
  3. Mam antik 10 rokov a mozem Vam povedat ze je to najserioznejsi poskytovatel internetu akeho poznam. Ked si da niekto v KE (tusim aj v PO uz) nieco ine, tak bude lutovat, tie fiber super vymysly sa nechytaju. Ten telefonat je velmi velmi stary, ked sa este spolocnost rozbiehala, okrem toho to nebola vobec ich chyba.. Internet mi vypadol za posledny rok asi raz. Zatelefonoval som im a za 30 sekund (!!!) boli ich technici na ulici a vyriesili to za 5 minut (samozrejme ich niekto zavolal skor :D). Chcem tym len povedat ze antik rulez ! A ano stahujem vela.

    0
    0
  4. mali by to urobiť tak ,bývam na slovensku,platím koncesionárske poplatky tak by sme mohli pozerať slovenské programy na Iphone zadarmo,to je jedno či poyerám programe v televízi alebo na i phone

    0
    0
  5. Mne to funguje na kazdom free wifi a nikdy som nebol klientom antiku. Neviem co tu pisete o tom ze to ide iba klientom antiku a iba v KE. Ja som v BR a ide mi to cez MAN slovanetu.

    0
    0
  6. Ten telefonat je flip, ale je to naozaj velmi stare. Antik sa vypracoval a podla mna je to jednotka v poskytovani internetu na Slovensku. VOIP telefonovanie, Tango TV alebo iphonetv.antik.sk su toho dokazom, ze oni stale slapu dalej a naozaj sa konkurencia v podobe fibernetu a podobne nechyta. Stahujem kolko chcem, mam to super rychle, mame metropolitne servre cez ktore zdielame filmy, ci hry atd. Je to parada…

    0
    0
  7. Som v Taliansku, dlho som nevidela žiadnu Slovensku TV na nete si nájdem horkotazko nejaký program TA3 chytim ale signál je slabi, tu na iPhone mi funguje veľmi krátko, po necelej minute sa každá z nich vypne…nerozumiem, platí sa tá TV ?

    0
    0
  8. Ja tiež nechápem čo sa tu deje :) všetko čo som tu čítam je blbosť na iphonetv.antik.sk ide tv úplne zadarmo v dobrej kvalite :) a aj ked sa pripojim na free wifinu v nejakej kaviarni, v škole či doma :) a tiež niesom zákazníkom antiku a ani nic take .. Takze tak ;D

    0
    0
  9. zdravim, mam iphone4 a doteraz som sledovala bednu dva mesiace v spanielsku bez problemov..od vcera nejde necitat..uz to zrusili?

    0
    0
  10. Tiež mi to už nejde a som z toho dosť sklamaný. Myslím, že to zase zablokovali. Išlo to super. No škoda. Vidím iba prehľad vysielaných programov. Keď kliknem na nejakú tv stanicu, nič sa nenačíta. Predtým to šlo. Kde ja problém ??? Poraďte pls. …

    0
    0
  11. Boze aj z antikom zas nejde ale mi je luto ze to zase blbne newiete niekto ze ci niesu podobne stranky ??

    0
    0
  12. Vsetko funguje stabilne.vsetky programy idu a pozeram ich na iphone 3G .nemam zisdne problemy s prehravanim pozeram relacie a filmy dlhodobo ziadne sekanie, a cakanie velmi dakujem spolocnosti antik tv za tuto stranku nakolko zijem v skotsku a nemam moznost sledovat slovenske stanice len cez iphone.

    0
    0
  13. Vidím iba prehľad vysielaných programov. Keď kliknem na nejakú tv stanicu, nič sa nenačíta. Predtým to šlo.

    0
    0
  14. No škoda. Vidím iba prehľad vysielaných programov. Keď kliknem na nejakú tv stanicu, nič sa nenačíta. Predtým to šlo. Kde ja problém ??? Poraďte

    0
    0
  15. Ja som si vytvoril podobnú stránku akú ma antik a používam ich streamovanie a mne to funguje či som na slovensku, alebo mimo sveta, a ešte ani raz nevypadlo.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť