Český operátor O2 začne predávať iPhone 4 už tento piatok, lacný nebude

Minulý týždeň sme informovali, že podľa zdrojov serveru iDNES.cz sa predaj iPhonu 4 v Českej republike začne už v piatok 27. augusta. Dnes ráno český operátor Telefónica O2 rozoslal e-maily svojím zákazníkom, že telefón o dva dni skutočne začína predávať. Pokiaľ bývate v Prahe, po najnovší iPhone si môžete prísť už o polnoci.

Z e-mailu vyplýva, že zariadenie sa spoločnosť zatiaľ neplánuje predávať bez záväzkov, ponúka iba dotované modely s viazanosťou na dva alebo tri roky. Podľa veľkosti paušálu a toho, či ste nový alebo verný zákazník vás výjde 16 GB model na 9995 CZK (401 €) až 14195 CZK (570 €). Väčší 32 GB model od 13295 (534 €) do 16795 CZK (674 €).

~~Celý e-mail v pokračovaní článku.~~

Napriek tomu, že zoznam predajní, ktoré budú iPhone 4 predávať sa má podľa textu nachádzať v e-maile, nie je to tak. Keď sme volali na zákaznícku linku operátora, pomôcť nám nevedeli a keď sme to skúšali v náhodnej predajni, piatkovú dostupnosť dementovali. Predpokladáme, že O2 tieto chyby čo najskôr vyrieši.

Aj keď iPhone 4 by mali už o dva dni začať predávať traja českí operátori, ostatní zatiaľ zákazníkov neinformovali. Rovnako neinformuje slovenský Orange a T-Mobile, ktorí pravdepodobne tiež začnú zariadenie predávať behom nasledujúcich dní.

komentárov
  1. Nasi operatori zacnu s predajom zrejme na buduci tyzden. Sice to nechapem, ale vsetko tomu nasvedcuje. Dokonca ani jeden z nich nemal moznost pred registracie. V Cechach to mali vsetci traja co budu iPhone predavat. Som z tohto sklamany, myslel som, ze sa zacne spolu uz tento piatok.

    0
    0
  2. lol je to zufale, v holandsku za mesacne plnenie 750 kč mozem mat iphone za 4500 kč…lol nenazrany su ti operatori, toto ma byt “dotovana” a “akciova” ponuka? rofl, ved od apple nakupuju tie telefony za 12-13k a oni si dovolia pytat take peniaze za to? :)))

    0
    0
  3. Mam znamich v Orangey v Michalovciach, vraveli mi že najkor ho kupim 4 septembra. K cene sa vyjadrit nevedeli…. 500 ečok je vela, oplati sa kupovat v zahraničí a tu si vymenit Sim za microSim….

    0
    0
  4. lol, predpokladam ze nasi operati este ceny trochu dochutia (+++). Ale bohuzial mi neostava nic ine kedze toto zariadenie bude potreba pre vyvoj aplikacii, len zobrat tu najvyhodnejsiu ponuku. Dufam, ze aspon jeden bude mat iphone aj bez viazanosti

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.