O Flash videá na iPhone je veľký záujem, internetový prehliadač Skyfire sa do App Store vracia postupne

Skyfire je internetový prehliadač, ktorý ako prvý prináša na iOS zariadenia možnosť prehrávať internetové video aj v Applom neobľúbenom Flashi. Funguje to tak, že prehliadač odošle video na servery spoločnosti, ktoré ho na iOS zariadenie pošlú späť v kompatibilnom HTML5 formáte, ktorý už iPhone zvládne prehrať. Práve kvôli veľkým nárokom na servery spoločnosti bola táto aplikácia rýchlo po uvedení „vypredaná“ a musela byť z App Store stiahnutá.

Nakoľko ide len o prvotný záujem, ktorý časom ustane, spoločnosť sa rozhodla vrátiť aplikáciu do App Store vždy len na určitý čas, a potom ju opäť stiahnuť. Samozrejme, situácia by sa časom mala ustáliť a neskôr bude aplikácia dostupná rovnako ako všetky ostatné. Ak vystihnete správny moment, v americkom App Store si ju budete môcť zakúpiť za 2,99 USD. Aby ste o jednotlivých „vlnách“ predaja boli včas informovaní, môžete sledovať Facebook alebo Twitter stránky spoločnosti.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.