Na kúpu iPadu už nepotrebujete kreditnú alebo debetnú platobnú kartu – Apple spustil predaj iPad Gift Cards

Apple začal v USA tesne pred sviatkami predávať iPad Gift Cards. Ak by ste náhodou patrili k šťastlivcom, ktorí takúto darčekovú kartu nájdu pod stromčekom, pomocou nej si môžete v Apple Store kúpiť iPad. Apple tak zrejme zmenil politiku a k tomu, aby ste si kúpili iPad, už môžete okrem tradičných debetných alebo kreditných platobných kariet použiť aj darčekové karty.

komentárov
  1. Co to znamena pre nas smrtelnikov (rozumej slovakov)? To si akoze kupim cez eBay a objednam z USA a oni mi to poslu na slovensko? CI aku to ma pre nas vyhodu. U americanov chapem ale skor si myslim ze to je len koli tomu ze apple pocita ze ich vypreda a potom by uz nezarabal.

    0
    0
  2. mily jezisko, cely rok som bol dobry tak dufam, ze si pod stromcekom od teba najdem ipad gift kartu, ak by si nahodou nevedel o co ide opytaj sa prosim santu

    0
    0
  3. … tomuto článku chýba výpovedná hodnota. Čo to teda v praxi znamená, resp. čo to predstavuje pre nás na Slovensku?

    Ďakujem.

    T.

    0
    0
  4. jasne ze to neni pre slovakov rovnako ako itunes gift karty.. mohli to tam sice napisat ale mohlo vas to aj logicky napadnut ;)

    0
    0
  5. Pre nas to neznamena nic.

    Gift Card si uplatnis iba v Apple Store a ten na Slovensku a dokonca ani v Rakusku nemame (a keby aj tak by to asi chcelo nemecky napisanu gift kartu :)). Clanok chcel by iba informativny, ze to Apple ponuka.

    0
    0
  6. iny sposob ako americke iTunes gift cards na nakup v app store ani nepouzivam. To iba pre informaciu pre tych, ktori tu pisu o nich. Kedze ide o content ktory sa stahuje cez siet nie je problem nakupovat aj z SK. Ine to bude s touto kartou na nakup iPadu, kedze ide o HW ktory zasielat na SK urcite nebudu, takisto nevidim dovod to takto nakupovat ked staci behnut do AT alebo CZ.

    0
    0
  7. v Apple store sa neda platit inak, ako kartou. Mozno to znie divne, ale je to velmi efektivne a rychle. V Apple store v NYC som si z polickiek zobral tovar, prisla ku mne slecna s citackou karty na krku – oskenovala kody a zaplatil som. Ziadna pokladna, zdrzovanie.
    No v pripade, ze nemas kartu, tak si skutocne iPad v tomto obchode nekupis. Zrejme kvoli tomu (a podporeniu vianocneho predaja) su tie gift karty…

    0
    0
  8. Aj vam to zda uplne od veci :D teda kto by to kupil??.. preco by nekupil rovno iPad.. teda ja by som sa nasral na vianoce ze som dostal gift kard na iPad a nie iPad…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť