Google je ďalším hráčom na poli predaja elektronických kníh, k dispozícii je aj iOS aplikácia

Google dnes potvrdil špekulácie a oficiálne spustil svoj nový eBookstore. Okrem Amazonu a Applu sa tak na trhu elektronických kníh objavuje ďalší silný hráč – Google. Čím sa snaží zaujať? Hneď po spustení máte k dispozícii viac ako tri milióny kníh a v ponuke nechýbajú ani platené tituly. Google eBooks sú prístupné takmer každému, podporujú všetko od notebookov cez netbooky, tablety a smartfóny až po elektronické čítačky kníh. Všetko je riešené cez Cloud, k svojim knihám tak môžete pristupovať rovnako jednoducho ako napríklad k e-mailom v Gmaili, z akéhokoľvek kompatibilného zariadenia. Stačí vám bezplatné Google konto a pre ukladanie vašich elektronických kníh získate neobmedzený dátový priestor. Väčšina platených kníh má cenovku 12,99 USD.

V americkom App Store už nájdete aj oficiálnu Google Books aplikáciu, ktorá je k dispozícii zadarmo. Nakoľko ide o univerzálnu aplikáciu, je prispôsobená aj iPadu aj iPhonu/iPodu touch. K jej spusteniu potrebujete aspoň iOS 3.0 alebo novší.

Google Books na iPade
komentáre
  1. uvital by som, keby boli clanky na macblogu viac orientovane na slovenskeho navstevnika. je super, ze tento clanok som si mohol precitat po slovensky, ale z praktickeho hladiska pre mna nema vysoku hodnotu, kedze by som rad vedel, ci a kedy bude google books dostupna aj v nasom appstore, alebo ako to je s knihami v slovencine.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.