Mikrovlnná rúra a odstreľovacia puška – ako si s nimi poradí nový iPhone 4?

Ak vám je nový iPhone 4 z akýchkoľvek príčin nesympatický, jeho rozmixovanie vám nestačilo alebo jednoducho chcete vidieť ďalšie spôsoby, ako spoľahlivo znehodnotiť telefón, na ktorý ľudia čakajú pred obchodmi aj niekoľko dní, nasledujúce videá sú tu pre vás. Všetkým ostatným čitateľom, ktorí sa nového iPhonu nevedia dočkať, odporúčame tieto videá ignorovať.

Mikrovlnná rúra

Nasledujúce video dokazuje, že mikrovlnná nie je práve najideálnejšim miestom, kde skladovať váš iPhone 4. Po úvodnom iskrení nakoniec telefón zhorí a rozpadne sa na dva kusy.

Strelná zbraň

V tomto videu je iPhone 4 postavený proti strelnej zbrani pre odstreľovačov, Berrette M82A1. iPhone 4 príjemne prekvapil, proti obrovskej sile veľkých nábojov samozrejme veľkú šancu nemal, napriek tomu však aj po prestrelení obrovským nábojom držali všetky súčiastky pokope.

komentárov
  1. Ano, videl som viac takychto dementnych videi na Youtube.
    Nechapem tych co to filmuju.Jedine crash test ma aspon nejaky zmysel , ale toto je zvratene.

    0
    0
  2. toto je zvratene. niekde v afrike sa doluje med a platina, v cine za lacny peniaz pracuju otroci a skladaju tento telefon, a dajaky hlupak prve co urobi ho znici. Preco ho radsej neposle niekomu, kto na to nema a pociti tak aspon trochu ludskosti. co to sem vobec davate?

    0
    0
  3. tak tak . spravne. naco to sem davate? nemate co uz pisat? a takisto nechapem tych co to robia. pointa tych videi? absolutne ziadna vypovedna hodnota.

    0
    0
  4. jednoducho nikdy to nepochopim… načo to robia… logicky každá vec ktorú či dáte do mikrovonky alebo do nej strelite sa zničí… úplne zbytočne plytvanie mobilu. súhlasim s hnevnikom. A keď už robia také hovadiny prečo práve iPhone? Nech tam skusia dať nejakú posratú Nokiu alebo HTC, som zvedavý ako by zareagovali tieto mobili. Proste .. škoda reči

    0
    0
  5. Jen aby jste se nezblaznili. Pristroj si koupil, tudiz si s nim muze delat co chce. A vam je po tom houby :) Mne tyhle videa prijdou celkem srandovni, ale se svym iphonem bych tohle rozhodne neudelal, nejsem milionar a nejsem cvok :)

    0
    0
  6. “To video dokonale ukazuje, že iPhone 4 nic nevydrží – i menší dávka mikrovln ho zničí, navíc je vidět jak je to nekvalitní výrobek, protože hoří.”

    Dělám si srandu!

    Takováta videa jsou točena pouze egohuntery, kteří si myslí, že tím demonstrují svoji vnitřní a morální sílu vytřít si ovečný prach z očí a prohlédnout. Třeba mají nějaký tajný spolek: Nenávidím apple, protože si nechci přiznat, že něktreré věci má prostě lepší než MS! A tímto videem se chtěl dostat do nějakého okruhu vyvolených – rady starších?

    Ale jen tak dál – Applu za ten iPhone zaplatil, takže je to jeho blbost a dobře mu tak :D

    0
    0
  7. “Preco ho radsej neposle niekomu, kto na to nema a pociti tak aspon trochu ludskosti.”

    :-)))) A každý mesiac by do Afriky mohol poslať vedro vody. :-)))

    0
    0
  8. no dovod je jednoduchy a to peniaze, ide o obycajny viralny marketing, pocet vzhliadnuti ich videa = reklama = peniaze … je to smutne a nic specialne proste lacny sposob zarabania na primitivnej uchylke ludi pozerat sa ako sa nieco nici co si nemozu dovolit.. alebo jednoducha zavist a samouspokojenie z nestastia ineho

    0
    0
  9. paneboze nooo, tak vam niekto upiekol ten vas bohom milovany Ishit :)

    nezda sa vam nahodou, ze ked tu vec niekde neukradol, ale poctivo zaplatil, ze si s tym moze robit co len kto chce? :)

    0
    0
  10. Atómovú bombu si isto nekúpiš :-) .. Aj iný si s ňou robili čo chceli a potom trpeli iný! Ak si za to zaplatil .. Tak si to môže zničiť .. Rozbíjajú aj omnoho drahšie a vzácnejšie veci ako je jeden iPhone

    0
    0
  11. Jenom mě udivuje, že ten iPhonu tak tak trefil. Střílel možná na 50 metrů, tak nevím, co by trefil při opravdové akci, třeba na 500 metrů.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť