Jailbreak – Cydia a Rock Your Phone sa spájajú

Cydia a Rock Your Phone, dva konkurenčné obchody s aplikáciami pre jailbreaknuté iOS zariadenia, sa podľa najnovších správ v nasledujúcich dňoch spoja a ďalej už bude existovať len Cydia. Všetky aplikácie z Rocku budú prevedené do Cydie a používatelia budú potrebovať prihlasovacie údaje pre Cydiu, pôvodné z Rocku platiť nebudú. Zakladateľ končiaceho obchodu, Mario Ciabarra, bude zamestnaný Cydiou a bude pracovať na vývoji aplikácií.

Rock Your Phone bol na jailbreak scéne 18 mesiacov a za toto obdobie sa mu podarilo pritiahnuť 124 vývojárov z 19 krajín. Obchod bol nainštalovaný na 4,6 mil. iOS zariadení z 220 krajín, pričom registrovaných používateľov bolo viac ako dva milióny. Ďalšie zaujímavé informácie o pôsobení Rock Your Phone nájdete na oficiálnych stránkach.

Prevod licencií na aplikácie zakúpené v Rock Your Phone by mal byť bez problémov, ak už máte konto na Cydii, prebehne automaticky, ak nie, stačí sa prihlásiť do Cydie s Google alebo Facebook kontom.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.