iPhone 4 od dnes ponúka aj O2

Tak ako bolo avizované, nový iPhone 4 od dnes ponúka aj najmladší slovenský operátor – O2. Zatiaľ ponúka len 16 GB model a stojí rovnako ako neviazaný telefón v Orange, teda 690 €. Telefón sa momentálne na stránke drží na druhom mieste medzi najpredávanejšími telefónmi, nasledovaný svojím Android konkurentom HTC Desire-om. O verzii s vyššou kapacitou nie je na stránke ani zmienka.

O2 sk ponúka nový iPhone 4

Internetový obchod operátora O2

V popise produktu figurujú viaceré nepresnosti. iPhone má podľa O2 podporovať pamäťové karty microSD a mať 1 GHz procesor (Apple frekvenciu oficiálne neuverejnil). Krátko po spustení predaja mal dokonca operátor údajne chybu aj v cene, a tak sa mnohí potešili, že si telefón kúpia za 616 €. Toto je už zmenené na terajších 690 €.

Ako nám potvrdili priamo v predajni O2, operátor nebude poskytovať samostatné Micro-SIM, ale zákazníkovi jednoducho zmenší jeho pôvodnú kartu pomocou orezávacieho prístroja, ktorým bude zrejme vybavená každá pobočka.

komentárov
  1. Chcem sa spytat… O2 aj nejak dotuje telefony? Ci ponuka nieco podobne? Splatky? 690 Euri je nateraz pre mna fakt moc… Radsej si necham stare 3G-cko a kupim si iPad za 500 Euri.

    0
    0
  2. hobitko:nie,o2 predava nedotovane telefony,donedavna ani nepredaval telefony spajane s pausalnym programom,figuroval len ako distributor pre niektore znacky…pre majitelov O2 Fer poskytuje na vsetky telefony 5% zlavu pri nakupe,neviem ako je to u tohto modelu…a btw,za 500 evri momentalne kupis Ipad akurat tak mimo SR a teda bez 2rocnej zaruky a bez 3g…budto pockaj este nejaky ten mesiac a kup na slovensku (okrem Nay uz ponuka predobjednavku ipadov na mesiace september az november aj mzone napriklad a ceny za wifi ale s 2rocnou zarukou je u vsetkych 499 takze,urcite pockaj… :)

    0
    0
  3. Ale teraz aspon pre business zakaznikov ponukaju zlavy a viazanosti na telefony. Podla vysky mesacnej utraty sa odvija zlava na telefon ci ako, chcem sa tam ist dnes opytat, lebo si chcem zobrat firemny pausal a by som si poriadil aj iPhone 4 rovno ak daju slusnu cenu.

    0
    0
  4. eFkOo: Aha, takze ani ziadne splatky a podobne veci nehrozia? Len cash na stol a basta? Hmmm, kruteee… K iPadu… Bol som v Nay a bola to komedia jak prasa. iPad bol zapojeny dole hlavou (aby sa z hora mohol nabijat) a kazdy sa cudoval, ze ked ho polozi, tak sa vypne (rezim Sleeep) :-) Mali tam vymysliet nejake normalne stojany, aby sa mohol nabijat normalne ako v dakom doku a button sa nestlacal. Inak som z iPadu nervozny… Uz ho chcem, kuaaaaaaaaa…

    0
    0
  5. Zaujimave, mne slecna v Poluse aj vcera, aj po dnesnom overeni do telefonu tvrdila, ze maju iPhone 4 16 GB len za 850 EUR. Vcera som si ho tam rezervoval, chcel som si ho kupit, ale nie za tuto cenu. Asi skladova prirazka, inak tomu nerozumiem … Pritom v e-shope jasne svieti 690 EUR.

    0
    0
  6. orezavanie je v pohode
    ked chceš dať tu SIM do druheho telefonu,vložíš len SIM naspäť do zbytku a možeš volať
    a maš aj adapter zadara

    0
    0
  7. jeej, O2 urobila chybu pri popise a deti sa z toho tesia? Skodoradost – tak typicka slovenska vlastnost, ze? myslim, ze ked chodite na tento blog, tak asi tusite, ze to bol preklep.

    0
    0
  8. V Poluse je to tak, ze su spojeny s nokiou a vraj ich dileri zohnali pre predajnu iP4 a ten predavaju za 850,- ja som s tou pani tiez volala v nedelu aj dnes a konecne mi to vysvetlila preco ich maju za tu cenu. Vraj im na predajnu O2 zatial ziadne fony neprisli a tak si ich zaobstarali takouto cestou, co mna tiez hneva. Za tu cenu nech si ich nechaju :(

    0
    0
  9. myslim, ze dovod, preklepu v “micro SD karte” je v tom, ze mozno aj tvorcovia O2 stranky mali pocity take vykyvene z dlho-ocakavaneho prichodu iPhone 4, ze im prsty po klavesnici behali takmer tryskom, ved aj oni su ludia. a dovod, preco tam nespominaju 32GB model je v tom, ze ani Orange ani T-mobile ho fyzicky nemaju, aj ked ho maju zaradeny v ponuke, a tak O2 chcelo zrejme pockat, kym ho fyzicky nebude mat, a az tak ho zaradit do ponuky. A inak, suhlasim s jozefovym nazorom, ze skodoradost taka typicka slovenska vlastnost, az to cloveka boli pri srdci…

    0
    0
  10. Internet tethering je v Orangei uplne bez obmedzeni uz s iP 3G takze na 4ke a 3GS bude urcite tiez. No a tethering cez O2 siet??? Pri tych rychlostiach EDGEu by som to asi neriskoval voooobec.

    0
    0
  11. Tethering v O2 funguje bez problemov a nutnosti cokolvek aktivovat u operatora. EDGE je pomaly, ale ako nudzove riesenie a za tu cenu je to uplne v pohode, nebudte rozmaznani :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.