iLife ’11 – bude videotelefonovanie Facetime podporované na Macu (iChat) a Windowse?

Francúzske stránky Mac4Ever, ktoré už v lete informovali o pripravovanom balíku iLife ’11, pričom nesprávne predpovedali jeho uvedenie už na 7. augusta, teraz prichádzajú so správou o podpore videotelefonovania FaceTime aj na Mac OS X a Windowse. FaceTime je v súčasnosti podporovaný na iPhone 4 a iPode touch 4. generácie, pričom jeho podpora sa očakáva aj v aktualizovanej verzii iPadu, ktorý bude mať integrovanú kameru. Rozšírenie kompatibility aj na Macy a PC by umožnilo telefonovať na tieto mobilné zariadenia aj z pohodlia domácich počítačov či notebookov (a naopak). Na Macu by mal byť FaceTime integrovaný do iChatu ako súčasť balíku iLife ’11. O tom, cez akú aplikáciu by FaceTime fungoval na Windowse, stránky neinformovali.

Obrázok bol prevzatý z MacRumors.com

V správach, ktoré stránky priniesli už v júli tohto roku, a mohli ste sa o nich dočítať aj na MacBlog.sk, boli okrem nesprávneho dátumu uvedenia aj informácie o tom, že iLife ’11 by mal obsahovať 64-bitové aplikácie, výrazne prerobený iWeb a aj jednu úplne novú aplikáciu. Na druhej strane, aplikácia iDVD by mala byť z iLife ’11 úplne vypustená. Správnosť týchto špekulácií, vrátane kompatibility FaceTimu s Macmi a PC, ukáže zrejme až samotné uvedenie iLife ’11, ktoré by malo byť za dverami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.