GTA III, GTA: Vice City a GTA: San Andreas už aj pre Mac

Aj keď so značným oneskorením, legendárna séria akčných hier GTA (Grand Theft Auto), konkrétne GTA III, GTA: Vice City a GTA: San Andreas, sa konečne dostáva aj na Mac. Rockstar Games spustili digitálny predaj týchto hier, pričom každá z nich vás bude stáť 14,99 USD. Krabicové verzie by sa do predaja mali dostať o mesiac neskôr.

Je však otázne, či cena 15 USD za takmer 10 rokov starú hru (GTA III bolo vydané v roku 2001) nie je trochu vysoká. Vek týchto hier je viditeľný aj na ich grafike, na Windows PC a herných konzolách hrajú hráči už od roku 2008 k dispozícii najnovšie pokračovanie GTA IV, ktoré už taktiež stihlo byť obohatené o rôzne rozšírenia. Rockstar Games sa tak riadia heslom „lepšie neskoro ako nikdy“, ostáva len dúfať, že na Macu uvidíme GTA IV skôr ako v roku 2017.

komentárov
  1. Vice City, 80te roky v Miami….na mix ala San Andreas s velmi slabym dejom a absolutne nelogickym mestom to nema. Jednoznacne Vice City. Podla obrazku je aj grafika prepracovanejsia oproti originalu z 2004.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.