ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition pre Mac

Firma ESET rozšírila portfólio svojich biznis produktov o NOD32 Antivirus 4 Business Edition pre Mac. Táto novinka by mala firemným sieťam priniesť bezpečnosť a spoľahlivosť bezpečnostných riešení od ESETU aj v prostredí, kde sa používajú Macy. Kľúčovou funkciou zabezpečujúcou ochranu je skenovacie jadro ThreatSense, ktoré by malo byť schopné zabezpečiť počítač aj pred vznikajúcimi hrozbami hneď, ako sa objavia.

Nakoľko Macy sú hrozbám tohto druhu vystavené stále relatívne málo, NOD32 Antivirus 4 ochráni Macy aj pred škodlivým kódom pre Windows, aby nedošlo k jeho ďalšiemu šíreniu na tieto počítače cez Macy, napríklad pri preposlaní e-mailu z Macu na Windows PC a podobne. Nakoľko ide o produkt pre firmy, nechýba ani možnosť vzdialenej inštalácie pre administrátorov a centrálna správa vrátane aplikácie bezpečnostných pravidiel, pravidelnej aktualizácie vírusových databáz, vykonávania úloh či generovania výstupov. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

NOD32 Antivirus 4 Business Edition pre Mac

Novinka je zatiaľ dostupná len v anglickom jazyku, v slovenčine príde na trh v najbližších mesiacoch. ESET nezabúda ani na domácich používateľov. Tí sa už môžu tešiť na ďalšiu novinku, ESET Cybersecurity for Mac, čo bude ekvivalent určený práve do domáceho prostredia. Okrem toho je už k dispozícii aj ESET Mobile Security, čo je antivírová ochrana pre smartfóny a vreckové počítače používajúce Windows Mobile a Symbian.

NOD32 Antivirus 4 Business Edition pre Mac
NOD32 Antivirus 4 Business Edition pre Mac
komentárov
  1. Podla mojho nazoru je uz biznis vypredany a preto sa zacnu hladat nove formy podnikania. Jednou z nich bude tvorba produktov pre Mac a Linux a aby boli dobre predavane vypustia aj virus ktory dokazu odstranit.
    Inac povedane “Davam bolsevikovi rok nanajvys 2.”

    0
    0
  2. no ja som jeden z blaznov.. mam ho uz dlhsiu dobu na macku a preco? raz som zavitil mamin windows… cez usb… a teraz je to uz ok… aj ked asi stacilo mat antivirak na notebooku :D

    0
    0
  3. Zatím s viry na Macu není problém, tak antivirus neřeším. Pokud bude, tak to budu řešit až pak. Zatím si užívám to, co mám.

    0
    0
  4. 2 Maťuš: Ta fleška samozřejmě nebyla “nakažená” v tom Macu, ale od někoho kdo ji předtím strkal do PC s Windows.

    Obecně jsou antiviry na Unixových systémech pole téměř neorané, takže stačí mediální masáž a uživatelé si budou kupovat antivir na Macy. Velmi aktivní svou agresivní kampaní je v právě ESET. Všimněte si, že když se v televizi (zejména TV NOVA) objeví nějaká zpráva o nebezpečném viru jaký dosud svět neviděl, tak katastrofické scénáře téměř vždy komentuje “odborník z firmy ESET” (takhle je to napsáno v titulku) a celkem slušně straší lidi.

    0
    0
  5. ked uz teraz nebol probelm tak preco by do buducna mal byt …. MAC by nemal ist do sraciek ked vnich nebol ….. bola by to riadna kkcina

    0
    0
  6. Skusila som a vyrabalo mi to len viac problemov… pri aktualizacii systemu mi vdaka posranemu NODu zmrzol cely mac, po jeho odstraneni fical zas jak hodinky.. netreba pchat ziadne take veci do macu

    0
    0
  7. NOD je dlhodoboho najlepsi antivirus, nastuduj sy to, ty mudrlant…

    PS: pre vsetkych applistov, raz pride taky virus, ktory sa vam do systemu dostane a vsetci sa z toho po…, lebo nemate antivirus, je to iba otazka casu

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.