Cut the Rope najrýchlejšie predávanou iOS hrou, milión predaných kópií len 10 dní od uvedenia

Nielen Apple sa teší úspechom. Vydavateľ hier Chillingo informoval verejnosť o tom, že ich zábavná hra Cut the Rope dosiahla milión predaných kópií len desať dní od jej vydania. Svojou jednoduchosťou, peknou grafikou a priaznivou cenou si táto logická hra dokázala získať priazeň majiteľov iOS zariadení takmer okamžite. Firma síce nespomínala, či je v tomto čísle zahrnutá len verzia pre iPhone/iPod touch alebo aj pre iPad (pravdepodobne), no napriek tomu tvrdí, že ide o doteraz najrýchlejšie predávanú iOS hru v histórii App Store.

Vo väčšine App Storov vrátane amerického a slovenského je Cut the Rope na prvom mieste vrámci platených hier, podarilo sa jej z tohto miesta vytlačiť aj podobne úspešný hit – Angry Birds. Vývojári Cut the Rope už teraz pracujú na prídavnom obsahu. Ak ste túto hru ešte náhodou neskúšali, môžete si ju stiahnuť z App Store – pre iPhone (bezplatná Lite verzia / plná verzia za 0,79 EUR) alebo pre iPad (bezplatná Lite verzia / plná verzia za 1,59 EUR).

komentárov
  1. Tuto hru som včera celu prešiel. Grafika je nadherna aj princíp tejto hry. Baví ma viac ako angry birds. Teším sa na ďalšie časti.

    0
    0
  2. Velmi pekná hra, ani sa nečudujem. Mohli by ale pridať tie nové levely, lebo som ju mal prejdenu skoro celu na 3* za deň ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.