AutoCAD 2011 pre Mac je už v predaji

Firma Autodesk spustila predaj profesionálneho softvéru pre 2D a 3D projektovanie a konštruovanie AutoCAD 2011 pre Mac. O uzatvorenom betateste ste sa mohli dočítať už v máji, finálnu verziu si teraz môžete zakúpiť za ceny od 3995 USD, čo je odporúčaná predajná cena. Upgrade z predchádzajúcich verzií pre iné platformy stojí 1995 USD. Našťastie nechýba ani bezplatná skúšobná verzia. Študenti a ich vyučujúci môžu získať AutoCAD 2011 pre Mac zadarmo.

AutoCAD 2011 pre Mac podporuje funkcie špecifické pre Mac OS X (Cover Flow, Multi-touch gestá) a zároveň pracuje s natívnymi súbormi DWG, vďaka čomu je zaistená bezproblémová kompatibilita s PC verziami softvéru. Nechýba ani prepojenie s bezplatnou aplikáciou AutoCAD WS, ktorá je k dispozícii pre iPhone a iPad.

komentárov
  1. Ja mam tiez tento problem, celkom som sa na ACAD for Mac tesil. Mal som pred tym nainstalovanu betu ale ta padala….moze to byt tak ze si OS nieco z tej zlej instalacie pamata?

    0
    0
  2. caute vsetci, tak AutoCad 2011 for mac, studentska licencia na tri roky, poriadne aktvovana… vsetko islo ako ma, ale jedneho dna, prave dnes uz NIE. spusti sa dialogove okno ze ide o AutoCad 2011 a to je vsetko.. koniec zavresa a aplikacia je necinna, mojej priatelke to robilo hned ako nainstalovala a aktivovala, mne to zacalo blbnut az oddnes.. GRATULUJEM AUTODESKTOPU a zvlast AutoCadu… pre MAC OS, a inac ta verzia sa vobec neda porovnat s tou na WIN, spomalena… a nemotorna… pokial rysujete male projekty OK, ale ako nahle idete trrebars do URBANIZMU koniec, a to rysujem 1:1000 a nie 1:1 sak to by asi vystretlil z kompu…

    Ak niekto nasiel riesenie toho problemu so spustanim, budem rad ked sa podeli.. alebo aspon ked diagnostikujeme v com je chyba… ako som cital fora, tak vsade sa stazuju na tento problem ale zatial nikto nenapisal v com je problem… a nedajboze ako horiesit…

    tak pekny vecer…

    0
    0
  3. ahojte ci uz je to akykolvek Autodesk, software pre mac este nemaju dopracovany kym sa tomu nezacnu na plno venovat , ja napriklad 3 mesiace neviem spojazdnit autodesk maya 2010 a ani 2011, programy idu iba na konktretnych verziach OSX ktory uvadzaju ako prvy a skonkretnou konfiguraciou (najpravdepodobnejsie nova hola istalacia osx s updatom na verziu ktoru uvadzaju v requrements) , cize akonahle nemate tu konkretnu verziu alebo si osx updatujete alebo naistalujete navise akykolvek software ktory vam pomeni konfiguracie v macu tak vam z jedneho dna na druhy uz nepojde alebo ho nespustite ani na prvy krat..
    zatial tolko k Autodesk pre OSX…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť