Apple stanovil presný dátum začiatku predaja iPadov 3G v USA

Apple prostredníctvom svojho online obchodu zverejnil oficiálny dátum začiatku predaja nových iPadov s 3G v USA, ktorým je 7. máj. Apple však dodrží pôvodný dátum doručenia pre všetkých zákazníkov, ktorí si ho predobjednali ešte v čase, kedy bolo doručenie stanovené na koniec apríla. Apple to potvrdil aj v e-mailoch, ktoré týmto zákazníkom rozoslal. Pripomeňme si, že veľký úspech iPadu s Wi-Fi bol oficiálnou príčinou presunu začiatku jeho medzinárodného predaja, ktorý bol z konca apríla zmenený na koniec mája. Applu sa za prvých 12 dní predaja Wi-Fi verzie podarilo predať viac ako 500 000 kusov, v čom samozrejme ešte nie sú zahrnutí tí kupujúci, ktorí sa rozhodli počkať na verziu s 3G. U nás môžeme 3G verziu iPadu očakávať v rovnaký deň ako WiFi verziu, pravdepodobne v lete.

komentáre
  1. Potrebujem poradiť.. appleinsider hovorí, že iPad-y 3G sú odomknuté, ale viazané jedine na signál AT&T high-speed network.

    http://www.appleinsider.com/articles/10/04/20/apples_wi_fi_3g_ipad_models_available_in_us_on_april_30.html

    zaráža ma to, že tento článok má veľmi nepresné informácie (iPad-y sa predávajú už 30-teho do vypredania a potom sa dovážajú ďalšie a doručené sú siedmeho) a to, že mi bolo povedané, že bude fungovať všade… dúfam, že bude kompatibilný s našimi sieťami aj ten , ktorý bude dovezený z USA

    0
    0
  2. Kto bol zúfalý ako ja tak si tu odpoviem sám aby mal možnosť sa upokojiť.
    AppleInsider sa vyjadril veľmi nepresne a dvojzmyselne, čo mu v komentároch k ich článku čitatelia dali dosť tvrdo (a tak je to správne) najavo.
    Hlupáci si zmýlili požívanie US 3Gsietí a US t-mobile siete s celosvetovým užívaním 3G sietí ako to býva u vymletých amíkov zvykom. Považujú sa za celý svet kým ostatku sveta dopletú hlavy.
    iPad 3G bude teda nie len odomknutý ale plne funkčný aj s 3G sieťami ostatných mobilných operátorov vo svete.
    Amen

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť