Apple Special Event (Back to the Mac) sa začína o pár minút, živé vysielanie na stránkach apple.com

Apple oznámil, že svoj dnešný Special Event odvysiela naživo prostredníctvom internetu. Spoločnosť priniesla živý videoprenos aj pri septembrovom predstavení iPodov, dovtedy to však nebolo zvykom.

Na akcii budú zrejme objasnené detaily o novej verzii Mac OS X — 10.7 Lion. Hovorí sa aj o predstavení ďalšej verzie balíka iLife a novom 11,6-palcovom MacBooku Air. Akcia začne o 19:00 SELČ, teda už o pár minút.

komentárov
  1. Nechystate tu aj pisat v istych casovych intervaloch, o com sa teraz rozprava, pretoze nemam momentalne cas na pozeranie, no zauijma ma to velmi. :)

    0
    0
  2. Prezentace byla jako vždy velice zajímavá a přínesla mnoho novinek. New MacBook Air, iLife 11′ a Mac OS X Lion (release Summer 11′)

    0
    0
  3. Co blaznite? Akurat som dopozeral, vsetko slo bez chyby, pustil som si to o 18:50 a pozeral som do teraz…
    Zaujmave veci som sa dozvedel, ten appstore na Mac je naozaj lakavy :)

    0
    0
  4. Mne islo video z eventu na Ipade absolutne bez problemov.
    Mac App store je fakt super, myslim ze aj nove MBook airy(13.3 aj 11,6) budu super, aj ked bohvie ci bude C2D 1,4Ghz procesor stihat, ale verim ze to je zas nejak specialne navrhnuty procesor a spolu s Flash pamatou a GPU Nvidiou 320M moze mat trochu vyssi vykon sucastneho MB air.Pockame si na prve benchmarky.

    0
    0
  5. Je po “velkom” evente, tak ja ti nevim Karle …
    pred nedavnom som nainstaloval W7 a bol som milo prekvapeny,z celkoveho looku, prvy W ktory sa mi pozdava a potom co som videl demo 10.7 tak teda neviem, neviem ci nebudem nuteny presedlat na ten Win definitivne…
    AppStore pre Mac? Ten Jobs je celkom posadnuty tou kontrolou …

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.