Apple predal milión kusov novej Apple TV

Po tom, ako firma Apple minulý týždeň tlačovou správou ohlásila, že očakáva už čoskoro milión predaných kusov novej verzie multimediálneho zariadenia Apple TV, včera serveru All Thing Digital potvrdila, že sa toto číslo naozaj podarilo dosiahnuť. Spoločnosť dosiahla milión za necelé tri mesiace od zahájenia predaju, ktorý bol 1. októbra. Napriek tomu s týmto počtom Apple TV nepredbieha iné Apple produkty, keďže nový iPhone 4 prekonal miliónovú hranicu už prvý deň.

Nová Apple TV sa oproti svojmu predchodcovi teší výraznej popularite. Môže za to aj cena, ktorá sa znížila z necelých 300 eur na 119 (v USA dokonca z $229 na $99). V USA a iných krajinách ponúka zariadenie pohodlné zakupovanie a zapožičiavanie seriálov a filmov. Apple pred Vianocami oznámil, že za jeden deň sa stiahne z iTunes Store až 400 tisíc seriálových epizód a 150 tisíc celovečerných filmov.

komentáre
  1. … od zahájenia predaju …

    Jaj, až ma zub rozbolel z tohto slovenčinárskeho skvostu.

    Keď už, tak: … od začatia predaja…

    0
    0
  2. Len mi prezradte niekto, kde sa to vôbec dá u nás kúpiť! Lebo napr. SWP má moju objednávku od októbra a žiaľ mi ju nevie vybaviť, lebo sa to k nám ešte stále oficiálne nedováža.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.