Apple aktualizoval aplikáciu Remote – podpora iPadu, Apple TV a Retina displejov

Po takmer roku Apple konečne aktualizoval svoju bezplatnú aplikáciu Remote, ktorá umožňuje ovládanie iTunes a Apple TV priamo z vášho iPhonu alebo iPodu touch. Vo verzii 2.0 naviac pribudla podpora iPadu a novej Apple TV, aplikácia bola prispôsobená aj Retina displejom na najnovšom iPhone a iPode touch. Novú Apple TV, ktorá by sa prvým majiteľom mala dostať do rúk už tento týždeň, je možné cez Remote app 2 ovládať aj špeciálnymi gestami. Naďalej však chýba možnosť prehrávať hudbu z Macu na iPhone/iPode touch cez Wi-Fi sieť bez potreby nahrávať ju priamo na obmedzený dátový priestor zariadenia. Apple sa niečo podobné snaží dosiahnuť funkciou AirPlay, ktorá streamuje hudbu z Macu na akékoľvek kompatibilné zvukové zariadenia v domácnosti. Ich ovládanie už samozrejme Remote App 2 umožňuje. Aplikáciu Remote si môžete zadarmo stiahnuť z App Store.

Aplikácia Remote pre iPad
komentárov
  1. Mňa by zaujímalo, či existuje niečo, čím by som ovládal nie len iTunes, ale aj Front Row, alebo QT… neviete o niečom?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.