Time Inc. už pracuje na príprave digitálneho obsahu pre tablety

Napriek tomu, že celý Apple Tablet je zatiaľ len hudbou budúcnosti vykonštruovanou z rôznych špekulácií, vydavateľské spoločnosti ako Time Inc. sa už na jeho príchod začínajú pripravovať. Dôvodom je hlavne obava z opakovania situácie aká nastala pri uvedení iPodu a iTunes, kedy vďaka prepojenosti týchto zariadení Apple takmer nemal konkurenciu. To isté by mohlo nastať pri vydaní Apple Tabletu spolu s vlastnou informačnou službou, vďaka ktorej by užívatelia už nemali potrebu sledovať iné zdroje správ a informácií na internete či v tlačenej podobe. Práve preto už Time Inc. pripravuje svoj digitálny obsah na svojom vlastnom prototype tabletu. Tento dizajn sú potom ochotní použiť na akomkoľvek Apple alebo inom tablete. Svoj koncept prezentujú na nasledujúcom videu:

Ďalšia správa v súvislosti s Apple Tabletom hovorí o jeho prekvapivo nízkej cene. Vyplýva tak z rozhovoru ostatnej epizódy Diggnation, ktorej sa zúčastnil aj protagonista PC zo známych Get a Mac reklám. Vo všeobecnosti sa očakáva, že nové multifunkčné zariadenie od Apple bude prezentované ako vysokokvalitný e-reader, inak povedané, „digitálne noviny“. Čo sa z Apple Tabletu nakoniec vyvinie a či vôbec Apple podobné zariadenie vydá, je stále len otázkou viac či menej dôveryhodných špekulácií bez akéhokoľvek potvrdenia.

Zdroje: AllThingsDigital; AppleInsider

komentáre
  1. To si asi v Time robia srandu nie? :-) Kam sa podel user friendly pristup? Ved tamto v tej prezentacii je IMHO extremne neprehladne. Sice good looking a je tam mnozstvo zaujimavych postrehov, ale orientacia v takom casopise je velmi neprehladna. Tipujem, ze to je len narychlo zbuchana preview pre investorov.
    Dufam, ze Apple trafi kliniec po hlavicke ako s iPhonom (doteraz ziadny OS na telefonoch a smartphonoch nie je ani zdaleka tak user friendly ako iPhone).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť