Súťaž: 2 GB USB kľúč zo série Star Wars – robot C-3PO od shop.hladas.sk

PR inzercia | Online shop na adrese http://shop.hladas.sk sa zaoberá predajom menších periférií a doplnkov pre počítače a notebooky Apple, a taktiež pre mobilné zariadenia iPhone a iPod touch. V sortimente sú hlavne zábavne ladené USB kľúče, špeciálne slúchadlá „Z buds“ pre iPhone, ochranné fólie invisibleSHIELD a ďalšie zaujímavé produkty. Ponuka týchto neobvyklých doplnkov by sa mala postupne podľa záujmu rozširovať.

Prevádzkovateľ zmieneného online obchodu by chcel vzhľadom na obľúbenosť súťaží na našom serveri týmto spôsobom oboznámiť návštevníkov www.macblog.sk s produktami, ktoré sú pre zákazníkov na http://shop.hladas.sk k dispozícii.

Každý návštevník, ktorý k tomuto inzertnému článku napíše komentár s pravým celým menom do diskusie s akýmkoľvek celým názvom produktu od spoločnosti Apple, bude automaticky zaradený do žrebovania o exkluzívny Star Wars 2 GB USB kľúč v hodnote 35 €.

Príklad správne odoslaného komentára:

Peter Novák: „Apple iPhone 3G“

Ján Zelený „Mighty Mouse“

Zapojiť sa môžu samozrejme aj návštevníci z ČR. Zadané meno bude použité na odoslanie výhry, po ohlásení výsledku je samozrejme výherca povinný napísať e-mail na sutaz@www.macblog.sk so zvyškom potrebných korešpondenčných údajov.

„Súťaž“ trvá do 26. marca 2009 (vrátane).

Toto je USB kľúč “zlatý chlapec” C-3PO zo Star Wars, dizajn MIMOBOT série 3! MIMOBOT mimoByte™ zvukový softvér Vám dovolí počuť svoj MIMOBOT USB kľúč stále keď ho vyberiete, alebo vložíte!

USB kľúče MIMOBOT® sú prednahraté aj ďalším exkluzívnym obsahom: mimoDesk™ – personalizujte si svoju pracovnú plochu tapetami, ikonami a avatarmi. mimoZine™ – najnovšie vydanie exkluzívneho digitálneho magazínu.

komentárov
  1. Apple iPhone

    Jsem fanoušek Star Wars, tak by se mi hodil C-3PO flashdisk do sbírky
    Zapojuji se do soutěže

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.