Apple Magic Mouse na Windows – neoficiálne ovládače k dispozícii pre 7, Vista, XP

Prvá multitouchová myš od Apple, Magic Mouse, zaznamela relatívny úspech a v predvianočnej sezóne sa záujem o ňu ešte zvyšuje. Aplikácia na pridanie najrôznejšich giest a rozšírenia funkcionality už jestvuje a teraz máte možnosť využiť túto myš naplno aj v systéme Windows.

Aj keď myš bolo možné pripojiť a používať vo Windows ako štandardnú Bluetoothová perifériu už od jej uvedenia, okrem pravého a ľavého kliku nefungovalo nič ostatné. UneasySilence sa však podarilo extrahovať ovládače z nedávneho Apple Bluetooth Updatu a ponúka ich na stiahnutie. Neoficiálne ovládače by mali fungovať na Windowse XP, Vista aj 7 a prichádzajú v 32 a 64-bitovej verzii.

~~Za tip ďakujeme Mariánovi Výbošťokovi. Foto: Apple.~~

komentárov
  1. no tak to je teda super! Ja jsem si pořídil před pár dny Magic Mouse ke svému Macbooku a mužu říct že je tato myš opravdu vynikající i když byla vyrobena z naprosto běžných součástek tak je opravdu vyjmečná! Laser reaguje na jakemkoli povrchu a to myslím smrtelně vážně, povlečení, sklo, stůl, dokonce sníma perfektně i na koberci ale kdo z nás to bude používat na koberci že?! :) jednoznačně se jedná o super myš.

    0
    0
  2. okrem skla reaguje na vsetkych povrchoch (a dokonca aj na koberci) aj moja opticka mys za 10 eur. takze tu by som vyhodu a plus tej predrazenej apple mysi nevidel

    0
    0
  3. ide, ale nepomohlo mi to :(

    rozbalit exe subor (to je totiz len skompilovane winrarom), editovat XML subor, v nom vyhladat 0x0409 a ten kod nahradit kodom vasej jazyk. mutacie windowsu (ich zoznam sa nachadza tu (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd318693(VS.85).aspx). a takto sa mi uz instalator (DPInst.exe) spustil a nainstaloval. ale myska bez zmeny :( skuste to pripadne niekto iny, ci nebude problem len u mna..

    0
    0
  4. Ahojte,

    ja mam tuto magic mause tiez. je celkom fajn (vsak aj nebola lacna).
    dost mi vsak vadi tracking, ze sa neda nastavit viac. mam to na full no aj tak
    ju musim prekladat ked idem so sipkou z rohu do rohu. pri dlhsej praci
    s nou lem clovek hrka nadvihuje a prekleda ju…. asi si treba zviknut…
    inac je super no toto negativum ktoke tu opisujem je myslim dost podctatne…
    ak ma niekto radu ako este scitliviet tracking na Bluetooth magic mause tak please na stduchon@gmail.com

    Dakujem.

    0
    0
  5. spravil som co napisal “r.” ale instalator nereaguje stale pise ze mam inu jazykovu verziu. prepisal som 0×0409 co je USA verzia na 0x1b co je slovenska a nic. nema niekto nieco co by pomohlo?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť