Steve Wozniak na Slovensku v Bratislave

UPDATE: Minireport: Orange Biznis Fórum, Steve Wozniak v Bratislave

Spoločnosť Orange Slovensko usporiada 26. 9. 2008 prostredníctvom Orange Biznis Fóra workshop so spoluzakladateľom spoločnosti Apple, Stevom Wozniakom, priamo v Bratislave.

Po spustení predaja najrevolučnejšieho mobilu súčasnosti iPhone 3G bude mať Slovensko opäť možnosť dotknúť sa úspechu odhryznutého jablka.

V piatok 26. 9. 2008 zavíta na Slovensko na naše pozvanie osobnosť svetového formátu, spoluzakladateľ legendárnej spoločnosti Apple a človek, ktorému je pripisovaná zásluha za uvedenie počítačov do domácností bežných ľudí – Steve Wozniak.

Téma prvého Orange Biznis Fóra „Začnite rozmýšľať inak, a dovidíte ďalej“ bude spojená s panelovou diskusiou. Hlavným predmetom interaktívneho seminára bude zdieľanie životných skúseností Stevea Wozniaka, ktoré získal počas jeho cesty k vybudovaniu celosvetovo úspešnej firmy Apple.

Kto je Steve Wozniak? Steve Wozniak sa narodil v roku 1950 v Kalifornii. Vždy usmiaty počítačový inžinier a veľký filantrop patrí medzi najvplyvnejšie osobnosti v histórii osobných počítačov. Spolu so Steveom Jobsom založil dnes svetoznámu a všetkými uznávanú korporáciu Apple. V roku 1975 sa Steve Wozniak rozhodol tak „trochu zo zábavy“ postaviť počítač a nazval ho Apple I. Neskôr pomohol uviesť na trh aj ďalší model Apple II a stál pri zrode revolučného Macintoshu. V súčasnosti sa venuje najmä dobrovoľníckej práci vo viacerých neziskových organizáciách a je obľúbeným rečníkom na rôznych svetových fórach.

Vstupenky na tento workshop žiaľ získavajú automaticky len vybraní veľkí biznis klienti. Verejnosť môže získať voľné vstupenky prostredníctvom denníka SME (online súťaž), žiaľ len 3 kusy.

Pokúsime sa za MacBlog.sk na tento workshop dostať a priniesť zaujímavé informácie.

Napriek obmedzenej „dostupnosti“ môžeme hodnotiť tieto snahy a aktivity spoločnosti Orange jedine pozitívne.

komentárov
  1. Orange si urobi privatnu party so znamou osobou a vsetci sa idu pototo z toho. Bolo by to ine, keby vacsia verejnost ako traja ludia, mali moznost sa zucastnit. Takto velmi svoj ciel (poskytovať podnikateľskému sektoru na Slovensku inšpiráciu pri hľadaní inovatívneho pohľadu na rozvoj svojho podnikania) nenaplnia…
    a BTW: nieco ako live streaming (alebo zaznam) z podujatia nebude? to by imho bolo celko pekne spojenie technologie rychlosti svetla a novych myslienok

    0
    0
  2. Je to sice udalost velkeho vyznamu, ale to, ze pro verejnost je tak malo volnych vstupenek mi pripadne trapne. Byznysmeni se nazerou a koza rozhodne nezustane cela.

    0
    0
  3. Tak prednaska bola zaujimava – teda aspon pre technicky zalozenych ludi urcite. (Aj ked v podstate to bol len Stevov zivotopis, ktory si hocikto precita na internete)

    Len mi neni celkom jasne, preco to ORANGE oznacil slovom “Biznis”, kedze Steve nie je ziadny biznismen. Takze sa ani necudujem mnohym reakciam po prednaske – vacsina kravatovych bola z prednasky sklamana a / alebo jej nerozumela.

    Pre mna bola fayn. Diky za nu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.