3G vás vtiahne do online sveta vždy a všade

Inzercia | Kvalitné pripojenie na internet by už dnes malo byť samozrejmosťou. Práve preto vám Orange ponúka široko-ďaleko dostupnú sieť Orange 3G, vďaka ktorej máte po ruke plnohodnotný prístup na internet. Už nemusíte byť odkázaní len na vaše pevné domáce pripojenie, ani na hľadanie hot spotov WiFi pripojenia v meste. Bezhraničné surfovanie po webových stránkach, pohodlné posielanie a čítanie e-mailov, rýchle sťahovanie vašej dobrej hudby, pozeranie obľúbených televíznych programov – to všetko sú činnosti, ktoré sú dnes s mobilným 3G internetom ešte príjemnejšie a jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Vďaka mobilnej sieti Orange 3G je skutočne len na vás kde, kedy a akým spôsobom sa na internet pripojíte.

Prečo je sieť Orange 3G taká výnimočná?

  • Jedine Orange vám ponúka vysokorýchlostnú mobilnú sieť, s ktorou zostanete v pokrytí až v 130 mestách a ďalších viac ako 120 priľahlých obciach Slovenska.
  • Rýchly mobilný internet v sieti Orange 3G môžu využívať už viac ako 3 milióny Slovákov. Stačí mať počítač alebo notebook, prípadne si môžete zasurfovať priamo na displeji telefónu. Ponuka takýchto multimediálnych zariadení „do ruky“ je mimoriadne bohatá a prichádzajú stále nové.
  • V pokrytí 3G siete Orangeu sa môžete už čoskoro nechať uniesť prenosovými rýchlosťami až 7,2 Mbit/s, aké vám žiadny iný poskytovateľ mobilného internetu nedokáže ponúknuť.
  • Z mobilného internetu v sieti len tak ľahko „nespadnete“. Sila stability vášho pripojenia v nej spočíva aj v tom, že dokáže bezproblémovo „spolupracovať“ aj s inými mobilnými sieťami ako je EDGE a GPRS bez toho, aby vám spojenie s internetom spadlo. Slobodu pohybu si tak môžete užívať skutočne naplno s internetom prakticky v každom kúte Slovenska či v roamingu v zahraničí.
  • 3G sieť, akú má Orangeu na Slovensku, majú aj operátori v zahraničí. Surfovať v roamingu tak môžete bez problémov aj kdekoľvek inde vo svete a  nemusíte si kupovať žiadne špeciálne zariadenia.
  • Výhody rýchleho mobilného 3G internetu s najlepším pokrytím si naplno užijete len v sieti Orange 3G.

Skvelé možnosti mobilnej Orange 3G siete spoznáte aj na http://www.orange3g.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.