Úprava aplikácie Mail pre širokouhlé monitory

Apple predával k svojim počítačom širokouhlé LCD monitory už od roku 1999 (prvé Cinema Display modely), neskoršie a dnešné iMacy a notebooky tiež používajú širokouhlé displeje. Prakticky ak používate rozlíšenie so šírkou aspoň 1280 – 1400 pixelov, môže sa Vám hodiť nasledujúca úprava aplikácie Mail – plugin Letterbox.

trojdielne rozloženie je známe aj z mailového klietna Microsoft Outlook (v Office) a myslím, že je aj celkom praktické, hlavne ak dostávate desiatky emailov denne. V panely prijatých tak máte hneď lepší prehľad. Mnohým to zas pripadá nenaturálne a obťažujúce. Vyskúšajte a posúďte…

K pluginu je mini-inštalátor, jeho znovuspustením môžete plugin aj odinštalovať. Plugin funguje v Mac OS X Tiger, aj staršom Panther-i (10.3.9).

Stiahnuť Letterbox

Stránky autora

komentáre
  1. “nenaturalne”?

    pisem tak, aby som sa za svoj rodny jazyk nemusel hanbit. v tomto pripade: neprirodzene. ak prekladam, pridam citaciu a zdroj.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.