MacBreak – profesionálny video-podcast na iTunes zdarma

Video podcast MacBreak už síce beží nejakú dobu a vonku je už cez 30 dielov, no pravdepodobne o ňom ešte neviete – je samozrejme v angličtine, show uvádza známy a skúsený Apple moderátor Leo Laporte, ktorého ste mohli vidieť v rôznych záznamoch z predošlých Macworld-ov či iných udalostí. Celý podcast má uvoľnenú atmosféru s dávkou vtipu. Leo si pozýva skúsených individialistov, alebo aj viac známych ľudí z oblasti okolo Apple a diskutujú spolu rôzne rady, tipy a triky pre Mac OS X. Taktiež sa venujú zaujímavému softwaru, grafike, filmu, strihu a natáčaniu HD videa. Pri predvádzaní funkcií sa kamera samozrejme prepne na ich monitor. Nedávno tiež prešli k novému štábu TWIT a video je dostupné aj v HD kvalite.

Okrem klasického Macbreak-u beží v iTunes Store aj MacBreak podcast Weekly, v ktorom sa zhŕňajú zaujímavé novinky za posledný týždeň v pravidelných cykloch.

Link na iTunes Store – Podcasts. Ako hovorí nadpis, podcasty Macbreak sú zdarma.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.