MacBlog Podcast #40

Svetom počítačov Apple v posledných dňoch otriaslo hlavne uvedenie Leoparda, takže nebol by to kompletný podcast, keby v ňom táto udalosť chýbala. Hneď ako prvý tip k Leopardovi prikladám možnosť, ako sa zbaviť efektne neefektívneho 3D docku. Hlavná časť podcastu bude venovaná starej klasike, hrdo sa hlásiacej k prvým PDA vôbec, samozrejme nesúcej nahryznuté jabĺčko na prednej strane.

Prehľad obsahu:

komentárov
  1. Buď nás chce Apple všetkých zaradom hacknúť ( :D nonsens), alebo to odstránia v prvom update. Je mi to v podstate jedno. Aj tak má väčšina z nás firewall riešený cez router.

    0
    0
  2. Andy: Keď som nahrával podcast, chyba ešte známa nebola, ale teraz ste ma motivovali zapnnúť port scan a pozrieť sa na to osobne. Je to veľmi vážny problém, firewall v Tigrovy bol výborný a teraz toto…

    Milan: Firewall cez router síce mám, ale človek s prenosným počítačom sa pripája na rôznych miestach, takže by som túto chybu nepodceňoval.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.