iTunes + Quicktime Update 7.3.2

Malý update iTunes + Quicktime zatiaľ slovenským užívateľom neprinesie nič veľké v oblasti iPhonu, keďže sa u nás (zatiaľ) nepredáva a teda nie je ani potrebená aktivácia iPhone service a synchronizácia s hudbou, seriálmi alebo filmami, ktorú tento update ponúka. Poteší však užívateľov Apple TV, ktorí teraz môžu bezdrôtovo zdieľať fotografie s ich počítačom. iTunes 7.3.2 prináša aj opravu bugov, ktoré znižovali stabilitu a výkon.

komentáre
  1. Nieco nove som si vsimol. iTunes U, v iTunes Store. V sobotu som sa tym bavil do 4 tej rana. Uz sa tesim ked nieco podobne nabehne aj na Slovensku. U ako University, je tam cca 16 univerzit, a je mozne si pozret prednasky z roznych univerzit v USA, UK a Australie. Sa mi zapacila prednaska z astronomie, kde prednasajuci na zaciatku povedal, “tak toto je moja posledna prednaska nazivo, dalsie prednasky uz budu len cez internet.” (na Duke univerzite, hodinova prednaska Michaela Della, tiez zaujimavy je prihovor Steva Jobsa na Stanfordskej Univerzite… je tam toho neurekom)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.