Macblog?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Macblog?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 88 )
  • Autor
    Príspevky
  • #77858
    Rudolfo78
    Účastník (Participant)

    …nezdá sa Vám podobne ako mne, že v poslednom čase atraktívnosť príspevkov (ak vôbec nejaké výjdu) a obsahová kvalita príspevkov na tejto stránke akosi upadá? …proste cítiť akési zmeny v prevádzke tohto servra. …neberte to ako kritiku, len ako môj osobný názor alebo postreh. ..chodieval som (a chodievam) sem rád.

    R.

    #265640
    gidy
    Účastník (Participant)

    rovnaky pocit.

    #265642
    bobo355
    Účastník (Participant)

    tiez mam taky dojem…

    #265644
    nopl
    Účastník (Participant)

    LIKE :)

    #265645
    marco11SK
    Účastník (Participant)

    a obsahová kvalita príspevkov tu na fóre? prečítajte si po sebe posledné tri príspevky :-)

    #265646
    dominik_k
    Účastník (Participant)

    tiez som akosi tohoto nazoru :) ale tak je to najfajnovejsia stranka :))

    #265648
    Kub1k
    Účastník (Participant)

    uprimne, tie “novinky” co si tu mozem precitat si trochu zdatny jedinec s dobrou anglictinou precita na macrumors.com o tyzden skor. zeby preklad trval tyzden? asi. a to nehovorim o tom ze sa toho deje podstatne viac a tu ani slovo.
    taktiez s tym prienikom spam botov by niekto nieco mal robit.
    smutne je ze asi tak 50% tem co tu citam novych je niekde na urovni “kupil som si macbook/iphone a teraz co mam robit?”.

    privital by som keby sa do tejto diskusie zapojil aj niekdo z macbologu,nech mi uzivatelia pozname aj nazor na vec z druhej strany. predsa len,vzdy lepsi dialog ako monolog.

    #265652
    Adrian91
    Účastník (Participant)

    dúfam že obmedzenie noviniek je dočasné. Možno išli na dovolenku, alebo maturujú :D

    Chýba mi tu viac tipov a trikov ako voľakedy, nejaké tie súťaže by bodli. Nemusia to byť súťaže o drahé veci, ale stačili by možno nejaké doplnky či už k iPhone/iPad/Mac…

    #265657
    xorcos
    Účastník (Participant)

    Už sa neoplatí nariekať. Celý svet noviniek Apple je o tom istom. Osobne už ani nečítam tie články, všetko je na jedno kopyto. Drvivá väčšina nezáživných (nielen na macblogu, ale an na macrumors, 9to5mac, appleinsider atď). Jednoducho, diskutujme a nekašlime sa s tým, že ako odstestovať najlepšiu 3D technológu, ktorá je aj tak “nanič.”

    Napr. čo ma trápi nejaký playboy na iPade alebo nejaká “nanič” skladba z GB.

    Treba sa nad tým zymslieť.

    Portál, ktorý mal naozaj zmysel bol macplanet. Tam človek našiel naozaj perfektné informácie.

    #265658
    Speedy
    Účastník (Participant)

    Ja kazdy den rano refresnem macblog uvodnu stranku co su tam za novinky a v poslednej dobe fakt velmi malo..Uz to ze v sobotu a v nedelu ziadna novinka sa neobjavi no ok..Ale vcera alebo predvcerom tiez nic jedine co pribudlo bolo ze DEll prehlasuje ze ma najtensi book a priotom macbook mal davno a bla bla som cital par dni predtym na zive.cz…To ako fakt upada..Kde su tie vlastne testy, dlhe clanky a porovnavania?
    Par velkych testov iphonu 4,iPad 2 a atd..A sem tam nejaky macbook pro alebo iMac?
    Super dlhe testy kde na konci som bol uz hladny smadny a spoteny ked so mto docital kde to je?
    taketo recenzie by mohli byt pravidelnejsie aj ked viem ze apple nema kazdy tyzden novy vyrobok ale nieco taketo mam na maysli ze mi to tu uz dako chyba:
    https://www.macblog.sk/hardware/4010.html
    Rozne recenzie prislusenstva, tracpadu, tej nabijacky apple na baterky a ine veci…Rozne prislusenstvo od druhych vyrobcov, napriklad nejaky test NAS ulozist..Riesi sa tu v teme domaci server a viac ludi to tu zaujima…
    Skusit to s mac mini a potom porovnavat NAS a viac druhov a viac to tu rozpisat nech ked vecer docitam padnem do postele a spim do rana…Alebo som chcel testy SD kariet ale akurat vysiel clanok na zive kde to porovnavaju..Proste taketo veci vam tu chybaju… Alebo aspon tie X-fi SD karty alebo vyhody porovnat vsetky klavestnice od apple a mysky a tracpad a ten numericky pad pripojitelny co je vyhodnejsie co praktickesie ak oto je cenovo..A ine a ine…
    Inak to tu zacina byt bieda a uz aj ja sa obhliadam po konkurencii k macblogu…
    Ale tak este mate sancu u mna :D

    #265661
    McJobs
    Účastník (Participant)

    Problem je, ze v SR nic lepsie nie je. Stranky ako mojipod.sk, applepoint.sk, ohryzok.sk nepovazujem za konkurencieschopne… :)

    #265662
    xorcos
    Účastník (Participant)

    Peterson presne ako vravíš, tie stránky občas prídu s dobrým článkom ale je to viac-menej hobby. Ako som so všimol tak mojipod, applepoint sú nejaké neaktívne pričom ohryzok sa dosť snaží ale je to taký komorný blog nie profi ako macblog. Ešte je tu macsite.sk ktorý raz funguje inokedy nie.

    Chýba tu možno niečo ako LsA niečo medzi : )

    #265671
    Martin1982
    Účastník (Participant)

    Ahojte,
    ja napriklad nie som velmi pc zdatny a to mam este nadovsetko novy MBP, ktory je obsahom uplne iny ako to naco som bol pri pc zvyknuty. Velakrat sem dam aj ja pre Vas niektorych mozno smiesne otazky, ale naozaj si niekedy neviem rady..
    Snad by som na tomto ,,fore,, ocakaval viac kolektivizmu a zapalu pre vyriesenie veci..Nakolko nie vzdy mi niekto vobec odpisal…

    #265687
    peter.pastier
    Účastník (Participant)

    @Martin: Aj ja som zaciatocnik uz 3 tyzdne ale zatial takmer na vsetko som nasiel odpoved cez tlacidlo vyhladavanie. Vies ide o to ze vsetci co zaciname mame zo zaciatku rovnake otazky a preto je tu rovnaka otazka aku najcastejsie polozis kazdy druhy den, alebo mozno sa len nik nenasiel co by ti ju vedel zodpovedat.


    @k
    teme: Naozaj tu chybaju nejake recenzie a nie len prelozene clanky. Ale musime si vsetci uvedomit ze napisanie naozaj kvalitnej recenzie netrva 5 minut ako jej precitanie a je to naozaj casovo narocny proces, ale hlavne musi vam niekto tu technicku novinku aj zapozicat. Tie najdolezitejsie recenzie Apple produktov tu su a dovolim si ako citatel povedat ze su vynikajuce.

    #265724
    Kub1k
    Účastník (Participant)

    @ Martin1982: tak uprimne,kolektivizmus mam taky pocit v tomto svete vymiera ale na macblogu co si vsimam sa vzdy niekto k teme vyjadri.samozrejme neda sa cakat ze ked o 23:59 si vytvoris temu 00:01 uz mas odpoved.
    bud rad,zatial tak v 95% tem sa viac-menej najde riesenie co si vsimam. apple komunita sa este len rozrasta takze casom budu pribudat “it-borci”.

    @ Adrian91: mam taky pocit ze asi fakt maturuju,ked sa este nik neozval :D

    macblog je fakt to naj na slovenskom apple priestore, len dufam ze “upadok” je docasny.
    a ak maju malo ludi, keby daly medzi news nejaky inzerat urcite by sa par redaktorov naslo co by radi raz za tyzden nieco napisali.

    #266110
    Adrian91
    Účastník (Participant)

    tak dnes opäť nič nové

    #266114
    Kub1k
    Účastník (Participant)

    @Adrian91: sak maturity uz skoncili,nie? ziadne nove clanky na citanie :(

    #266118
    Adrian91
    Účastník (Participant)

    este neskoncili

    #266126
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Co su to za primitivnosti s maturitami…tento blog funguje uz par dobrych rokov a neverim ze by to na zaciatku spustili 14 rocne deti…

    #266134
    Anonymný
    Neaktívny

    uz sem nema zmysel chodit! macblog is dead!

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 88 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.