\"Značkove\" vs aliexpres redukcie skusenosti

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware \"Značkove\" vs aliexpres redukcie skusenosti

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #532133
    Tomas128
    Účastník (Participant)

    Zdravím,
    po kúpe macbooku pro 2016 potrebujem poriešiť nejak rozumne ešte redukciu. CHcem sa spýtať aké máte skúsenosti s ktorou značkou a typom? Keďže redukcie stojá cca +- 100 eur (čo nieje malo) rozmýšlal som aj nad aliexpress alternatívou. Využili ste niekto aj takúto cestu? Prípadne ake mate sňou skusenosti?…pri viacerých na aliexprese som našiel že pri zapojenom hdmi nejde wifi? toto je bežný stav aj pri “značkových”?? Pre niekoho možno zbytočná téma ale keďže stale viac ludi to bude riešiť možno pomôže viacerým, keďže aj napr. “značková” redukcia od Hyperdrive je prirovnávaná k čínskym kopiam, tak hľadám čo najlepšia cena/kvalita.
    Vďaka za skúsenosti.

    #532134
    Maťo
    Účastník (Participant)

    Doporučujem kupiť značkovu… jednak je na nej záruka a viem, že naozaj finguje… z ali by som si ani kábel nekupil… Sice aj toto je všetko čína ale kvalitnejšie… ako je satechi a podobne…

    #532139
    0xCF
    Účastník (Participant)

    mam dobre skusenosti s cinskou “znackou” Baseus a Orico. slusne prevedenie, drahsie ako zvysok, ale funguje dobre. Nie konkretne to, co potrebujes, ale mam ine veci vratane kryto-powerbanky na iPhone, kapacitne aj prevedenim konkuruje predrazeninam kupenym na SK

    #532168
    Tomas128
    Účastník (Participant)

    ja sa nebránim ani čínskym a ani tej nejakej vyššej cene na aliexpresse lenže pri vela feedbackoch bolo pisane že bud hdmi nefunguje ale keĎ sa pripoji hdmi nefunguje wifi
    …rad by som sa ale vyhol 100eurovej redukcii u nás

    #532185
    suley
    Účastník (Participant)

    hub som radsej kupil satechi a neriesil som lacne aliexpres varianty, nakolko si myslim, ze tu nie je uplne rozumne setrit.

    PS: a to nemam nic proti produktom z ali, naposledy som kupil wireless nabijacku na telefon, ktorej cena bola zlomkova oproti cenam u nas predavanych a som s nou spokojny.

    #532196
    0xCF
    Účastník (Participant)

    aliexpress je fasa, ale treba mat na mysli to, ze za kvalitu sa priplaca, hlavne tam

    skoda toho Feedback systemu, ktory je uplne naprt, kazdy hadze 5* feedback lebo predajca ho ukecal za $3 zlavu alebo refund. Predajcovia si kupuju 4-5* feedback, na to treba mysliet pri kupovani

    nedavno mi dosli 3 rozne Bluetooth A2DP receivery, kazdy inak vyzera a kazdy inak stal, vnutri je to to iste a kazdy ma problem – mono zvuk. holt za cenu tychto troch som mohol mat jeden funkcny stereo.

    ale dispute to vyriesila, nekupi niekto Bluetooth mono receiver? :D

    #532198
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Tiez som si vsimol ze predajcovia prosikaju o co najlepsi feedback ale tazko sa dava 5 hvyezdiciek ked objednane sklicka na AW4 sa odlepovali po vsetkych stranach a skoncili v kosi.
    Za tri eura sa mi nic riesit nechcelo tak som ziaden feedback ani nedaval.
    Mimochodom ja pouzivam tento :

    https://www.mzone.sk/hyper-pro-usb-c-hub-pre-macbook-pro-space-grey-hy-gn28d-gray-12539

    Funguje dobre akurat treba davat pozor pretoze akykolvek milimetrovy pohyb adapteru smerom od booku ma za nasledok odpojenie od USB.

    #532210
    0xCF
    Účastník (Participant)

    You close the dispute firstly and give me 5* feedback then I will get you a solution okay.

     

    Dispute to vyriesilo, ja sa hadam aj za dve eura a feedback ide adekvatny. Raz som do dispute dal screenshot komunikacie s predajcom ktory uznal ze mam problem, chcel mi dat 10% refund ak dam 5* feedback. Musel som tocit video, seller pridaval komenty v cinstine, ktore translate prelozil ako “can’t you see buyer intention? He has broken the product and want a full refund” … mf, vratili celu sumu, aj feedback dostal taky jak som sa rano vyspal.

     

    Inak na watch4 44mm mam flex foliu z nemcoch, kryje cely displej a divim sa ze sa neodlepuje odnikial, fakt fasa

    http://www.protectionfilms24.com/article/2x-brotect-flex-full-cover-screen-protector-apple-watch-series-4-5134215.html

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.