zmazat

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Príspevky
  • #78033
    AtTack3r
    Účastník (Participant)

    caute, chcem kupit novy iphone 4, ale na slovensku sa mi za to nechce davat 450 eur minimalne. Pozeral som na iphony cez ebay. Kedze by som potreboval aj 2 tak sa chcem spytat napriklad na tohoto sellera

    http://cgi.ebay.com/10-Apple-iPhones-4-32GB-Brand-New-Factory-Unlocked-/290573083563?pt=Cell_Phones&hash=item43a78163ab

    myslite si ze to je kredibilny predajca ? ma tam dobre referencie, no neviem na co si mam davat pozor (ci si niektori nedokazu ten status top sellera nejako sfakeovat).. je to z uk takze dpd plus clo tak nie je..

    dakujem za skusenosti a nazory.

    #266802
    nopl
    Účastník (Participant)

    Pri tých jeho číslach si myslím že je to v pohode. Pretože je jedno zle hodnotenie je rádovo silnejšie ako jedno dobre, okrem toho ebay si to strazi a s podvodnikmi si vie poradiť.

    #266809
    AtTack3r
    Účastník (Participant)

    no hej, ale ma tam 13000 predanych vonaviek, ale ani jeden iPhone, tak za to sa mi to nezda :)

    #266815
    stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

    ale ak by si bral, tak by som sa pridal lebo ja chcem len jeden cize nemam zancu :) odkial si?

    #266817
    AtTack3r
    Účastník (Participant)

    Dubnica nad Vahom (trencin).. no vychadza to celkom dobre, je to za zhruba 345 eur novy, apple care 1 rok, mozes si vybrat ci biely alebo cierny..

    Ja len nemam skusenosti s kupou mobilov na ebay, preto neviem ci sa tomu da verit. Sice su tam nejake ebay security, ze ti vratia komplet peniaze ked nedoda tovar..

    take lacne veci sa nebojim, ale toto je dost riziko.

    inac keby este dalsi 2ja sa ozvu, tak mame 5 iphonov za 2000 dolarov.. cize to by vychadzalo 274 eur zhruba za jeden..to by sme tu predali za 350 so ziskom

    #266819
    wlamik
    Účastník (Participant)

    no az na to ze este budes musiet zaplatit dan a clo takze ta to vyjde skoro rovnako :), keby to bolo take jednoduche mal by kazdy iPhone z USA

    #266821
    AtTack3r
    Účastník (Participant)

    lenze toto je z UK , naschval som nepozeral z USA

    #266832
    AtTack3r
    Účastník (Participant)

    hah tak sa zda ze to uz zmazali :) nechapem komu sa uz da verit, ked tento mal 16 000 pozitivnych kupujucich

    #266837
    wlamik
    Účastník (Participant)

    Co sa tyka anglickeho amazonu tak detto. Keby to vychdzalo tak lacno tak si to objedna kazdy. O moc lacnejsie ta to nevyjde akurat s tym budu problemy

    #266838
    nopl
    Účastník (Participant)

    Attack: ako si zistil že mu to zmazali a že to nepredal? Mal si to v sledovaných? A ak chceš predávať na ebay ako slušný predávajúci čo pri jeho hodnotení bolo zrejme nie je to take ľahké docielit. A ten kto uz ma take hodnotenie, ver mi že si rozmysli či Da ojeb. Pre neho je čo len jedno zle hodnotenie veľmi nepríjemne.

    #266839
    Anonymný
    Neaktívny

    Uz sa konecne naucte, ze to LACNO nekupite. Removal biddingu nebol nahoda. Smrdelo to od zaciatku. A na Ebay nenajdete lacne iPhony, vsetky sa predavaju za cca 400-480€ ako aj u nas. V mnohych statoch dokonca za ovela viac. Par som ich predal cez ebay, tak viem.

    #266842
    wlamik
    Účastník (Participant)

    presne ako vravi johny, fakt si myslite ze vsetci ostatni su natvrdli a kupuju drahe iphony na slovensku ked by ich mohli mat tak lacno? iphone ja na slovensku celkom lacny oproti inym europskym krajinam

    #266852
    AtTack3r
    Účastník (Participant)

    ale nevrav blbosti, vychadzalo to okolo 350 eur.. a predajca mal 16000 pozitivnch komentov. Tak isto ich predaval len 10 ks, cize mohol mat firmu kde ich dostal a chcel sa toho zbavit. Na co sa mam potom drzat ked nie na pozitivny feedback ?

    #266855
    wlamik
    Účastník (Participant)

    tu ti chcu ludia len poradit, pozri keby sa to predalo tak ti to ukazu ta aukciu a je pri neja nepisane z euz skoncila, nezobrazuje ich to iba pokial boli zrusene adminom alebo “Listings that have ended 90 or more days ago will not be available for viewing.”

    ale rob ako chces kup 10 iphonov posli niekom 3,5 tisica a potom sa tu zas stazuj ze ta niekdo podviedol (mimochodom zo zahranicia je uz velmi mala sanca ze tie peniaze dostanes spat)

    #266859
    nopl
    Účastník (Participant)

    Wlamik: to sa to zobrazuje len vtedy ak si na aukcii prihadzoval alebo si ju mal v sledovaných, inak sa to zobrazí presne ta hladka čo je tam teraz. Presne ako pise attack, ten jeho vysoký pozitívny feedback je smerodatny. Vtedy si Môžeš byt istý že predajca Radšej obetuje svoje prachy a vyrieši problem aby bol spokojný zákazník.

    #266868
    Anonymný
    Neaktívny

    Nie, listing bol stiahnuty, je to jasne. Vobec to nemusel mat v sledovanych.

    #266923
    nenad87
    Účastník (Participant)

    Iphone 4 za 350 eur neexistuje. Aspon nie novy v krabici ktory nebol kradnuty.

    #266924
    AtTack3r
    Účastník (Participant)

    ok, sorry neviem podla coho rozlisovat resellerov, ked sa neda verit feedbacku. Inac ako to je s ebay security – je tam pisane ze vratia komplet peniaze, pokial neni vyrobok v takom stave akom bol pisany.
    Co radite kupit do 300 e ?

    #266927
    wlamik
    Účastník (Participant)

    pozri kazdy ti tu radi aby si to nekupoval ze tam bude nejaky hacik, stale tu piseme ze takxy lacny novy iPhone nezozenies, ale viditelne je to zbytocne, stale si tu omielas svoje. Nikto nevie podla coho hodnotit predajcov, kupovanie cez net (a aj normalne) je vzdy risk, aj alza ako celkom renomovany predajca casto zavadza, popripade ti pride chybny produkt. Nic nie je zadarmo a 100%ne.

    Rozhodnut sa musis sam, kup aleb nekup, ja ti radim nekupuj

    #266931
    AtTack3r
    Účastník (Participant)

    vyplyva ti z tohoto komentu, ze este uvazujem o kupe od toho cloveka co som daval link ?
    “hah tak sa zda ze to uz zmazali :) nechapem komu sa uz da verit, ked tento mal 16 000 pozitivnych kupujucich”

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.