Zistenie wifi key

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Zistenie wifi key

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83434
    Speedy
    Účastník (Participant)

    Nepozna niekto navod alebo program ako zistim heslo k wifi routeru???
    Je mozne vzdialene dako dostat to heslo?
    Uz som to skusal opacnym sposobom ako aircrack alebo Hacking Hesla s Kain a Ábel ale ani jedno neni take aby som zistil to heslo…-so masi nepochopil tie programy…
    Popripade da sa nejako zistit heslo tak keby napojim macbook k routeru s ethernet kablom a dako do toho menu toho routeru by sa dalo dostat a pozriet to heslo???
    Router je Belkin…
    Vdaka za kazdu radu…

    #298645
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    Chces zistit heslo na pripojenie, alebo heslo do administracie ? Ake mas sifrovanie ?

    #298655
    yurij
    Účastník (Participant)

    Ak pojdes cez kabel a mas na belkine zapnute DHCP, nebudes potrebovat k pristupu na inet nic viacec. Ak pojdes cez kabel a chces zistit WiFi pass/key, budes sa potrebovat dostat do admin ako pise P4r4doX. Ak to chces spravit cez WiFi, budes potrebovat podla typu zabezpecenia ci uz SSID siete, pri type sifrovania WEP/WPA… pass. Pochybujem ze ked sa pytas tieto zakladne veci budes schopny odchytit min. WEP a dozistit z toho key. Najednoduchsie pre teba ak nevies najst pass pre WiFi pripadne pass pre admin cez kabel do belkina bude resetnut belkina do dafault stavu a cez kabel sa tam dostanes s defaul user/pass pre dany typ belkina a to najdes napr. – http://www.google.sk/search?q=belkin+default+login+password&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sk:official&client=firefox-a – a opat musis belkina nastavit podla svojich predstav.

    #298669
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Speedy: ak sa chces niekomu naburat do siete, rychlo na to zabudni. Taketo konanie je trestne a ak si chces privodit problemy s policiou, len skusaj…

    #298672
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Jozef Remen: ja si skor myslim ze chalan sa snazi dostat do svojho routru ktory bud kupil a nevie hesla alebo ho zabudol. Inac by asi nemal od niekoho len tak natiahnuty kabel ktory je ciste nahodou pripojeny do routru ktoremu chce zlimit WIFI.

    ale kazdopadne tak ako pise yurij, skusal by som reouter resetovat a nastavit znova, je to najrychlejsi sposob.

    #298673
    Anonymný
    Neaktívny

    pokial nemenil meno a heslo na routeri, tak ho ma urcite v manuale napisane, jedno aj druhe, pripadne na spodnej strane routera. vsetko ostatne by malo byt mimo tuto diskusiu, resp. nemalo byt vobec.

    #298675
    raul
    Moderátor

    Pokojne ho mohol zmenit a zabudnut. Ak to je heslo na pripojenie na wifi, ale heslo do administracie vies, tak ta ho vies zmenit, niekedy aj pozriet, zavisi od routeru.
    Ak si zabudol heslo do administracie, mozes bud vyskusat par tipov, alebo router restartnut a nastavit odznova. Nemal by to byt problem.

    #298679
    Speedy
    Účastník (Participant)

    P4r4doX: V podstate chcem sa napojit na wifi siet.
    Neviem preco neda sa mi pripojit akoby niekto zmenil heslo…
    Z netu so msa docital ze router Belkin ma v zaklade pri prihlasovani k admin meno ziadne a heslo admin…
    Na macbooku ked otvorim danu wifi siet s nazvom Belkin_N_Wireless_33C941 tak mi vypise aby so mzadal WPA heslo..
    takze sifrovanie WPA…
    yurij: cize najjednoduksie teda resetnut a cez kabel spravne som pochopil?
    Ja sa pytam preto ci teda neni daky program ktory dokaze to heslo zistit bez toho aby som musel absolvovat dake nadstavovanie routera:)
    Videl som navody a atd ale vatsinou aj programy na Linux..
    Otvori program, potuka a a zopar minut mu to tam beha a najde heslo :D to by bolo jednoduksie pre mna :)
    Jozef Remen: Ano dakujem za pomoc.., ale keby mi radsej poradis ako na to a nemusim mierit smerovu antenu na NBS a skusat uz by som ti par milionov poslal :D
    Steve_SK: ide o to ze sme tu mali wifi a aj heslo vsetko ok…, ale tu sa chalan pohadal s jednym a dalsi druhym a su povadeny a teraz par ludi koli par tlkom doplatilo koli tomu ze zenska zmenila heslo a atd…Komplikovane ale nic vtom ze sa naburavam na cudziu alebo co :)
    raul: takze najlepsie je restartnut a znovu nadstavit…
    No len ja by so mto najradsej len zistil heslo a bol pripojeny pokedy sa tu par dementov ukludni:D-myslim tu kde byvam, ci prespavam…
    Ako mozem ist k routeru a spravit co pisete ale jeden dvaja maju tu heslo a ked to zmenim a dam napr bez hesla alebo ine heslo tak by sa tu vyhrotila situacia :) ja len chcem pripojit a pouzivat ako doteraz pokedy sa tu ludia neukludnia :D povodne heslo bolo casiopea51 ale tak je zmenene..

    #298682
    raul
    Moderátor

    ak mas nazov belkin_n_wireles_33C941 , tak pravdepodobne si ani nic neprestavoval.

    Skus sa len kablom pripojit k routeru a chod na 192.168.0.1 alebo 192.168.1.1 to by malo ist a zadaj tam default meno a heslo. Ak ta prihlasi, heslo na wifi zmenis.

    #298685
    Speedy
    Účastník (Participant)

    raul: mat pri sebe ethernet kabel tak uz robim to co pises :)
    Ale nemam a prioritu som mal ze chcem aby tam to heslo ostalo povodne :D
    Keby viem pripojenim kabla vycitat heslo tak ok ..
    A ano podla toho ze aj nazov siete je povodny tak si myslim ze aj admin meno nebude ziadne a heslo asi ze admin…Ale neviem ci tak viem zistit to heslo..Musel by so mdoma pozriet na svojom ci by fungoval taky postup…Ja a siete sme neni moc kamarati :)

    #298744
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    nuz, ak nevis heslo, tak reset :)

    #298750
    Speedy
    Účastník (Participant)

    Neni ziadny program ktory zisti to heslo??? Plno videi je na youtube ale vatsinou navody na win a linux..
    Aj som stiahol jeden program na win ktori mal scenovat siet a malo to trvat niekolko minut a potom vyhodi heslo ale dako mi nechce ani wifi siete najst cez paralen deskop..tak neviem…
    Aj dake aplikacie v cydii pre iphone su ale neviem ktory je funkcny..

    #298751
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Proc to proste neresetnes a hotovo? Pripadne si nekde stahni manual k tomu routeru a najdi si v nem jake je default jmeno a heslo.

    #298763
    Speedy
    Účastník (Participant)

    Staci reset a bude to deafult??? Ale ked chcem tak ze heslo tam bude to co tam je..sorry ze nechapete ze to tak chcem a potrebujem…
    Potom tam zas nahodi heslo jeden truba s tlkom lebo uz som spominal ze su tu dake vztahy chalan pohadany a kraviny..
    Nerieste to proste mi poradte ako zistit heslo..dik

    #298771
    odklizec
    Účastník (Participant)

    No holt nezjistis. A I kdyby jsi zjistil, co by my branilo to heslo zmenit, jakmile z logu zjisti, ze se mu tam pripojuje cizi zarizeni?. Nehlede na to, ze heslo ti vubec nemusi stacit, protoze jestli to neni jelito, tak to krome hesla pojisti i mac adresou zarizeni, ktere maji povoleny pristup ;)

    #298818
    Speedy
    Účastník (Participant)

    odklizec: vidim ze tu len mudrujes a nic rozumne nevies poradit…
    Riesis osobu na druhej strane ze ako sa ma branit voci mne a nie ty mne pomoct tak neviem o com ty tu … Nestojim o tvoje blbe reci a specialne este raz koli tebe vysvetlenie…
    Je to domaca wifi neni tzo niekto kto by sledoval tu siet a rozne logy a menenie hesla a kraviny..
    Je to akoby mas doma wifi ale tvoja mama poprosi suseda aby zmenil heslo aby si sa ty sam nemohol dostat na internet koli tomu ze nosis domov zle znamky :D
    Staci ti to ako priklad?!
    Tak prestan tu trepat kraviny o loginoch , mac adresach a ostatny ludia o nelegalnosti a podobne veci…Ste fakt ako kurace mozgy :)
    Kamarat robi so sietami zeby sa s tym pohral cez linux ale ako takto na dialku to nie..skoda:)

    #298823
    ericek.111
    Účastník (Participant)

    podobnym ludom hovorim “zabednene mozgy”, ze Speedy?
    ak by si mal WEP sifrovanie, stacilo by v linuxe spustit utilitku “WepCrackGUI”. neviem ci je to aj na Win. spolahlivo to prelomi WEP heslo do par minut. ukaze Ti nezasifrovane fungujuce heslo. so sietami WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSKA… je to tazsie. hlavne potrebujes vela paketov. a co Ti pomoze kamarat s linuxom na dialku? XD. to akoby si povedal: “kamarat robi pizzu, spravi mi ju na dialku.”, riadna somarina, ze? ludia sa Ti tu snazia pomoct a Ty len “Nestojim o tvoje blbe reci”. ked Ta nezaujima trojriadkovy nazor ineho cloveka ako si Ty, tak nemas co robit na fore.

    #298826
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Speedy, kraviny tu trepes porad dokola jen ty. Dostal jsi na vyber nekolik reseni, kde nejcasteji se zminoval reset routera. Ten je totiz nejistejsi a nejjednodussi cesta dostat se k wifi. Ze ty tu hledas slozite cesty, na ktere ti nikdo tady odpoved neda, je pouze tvuj problem. Pokud nejsi schopen pouzit google a overit si, jestli na tvuj router neni nejaky hack, je to tvoje neschopnost. Klasika, nejvic kolem sebe kopou neschopne decka, ktere sice prd vi, ale jsou nejmoudrejsi na svete. Takze jediny kuraci mozok tu mas ty. Gratuluju! ;)

    #298827
    Suro
    Účastník (Participant)

    Ziskat heslo wifini, ktoru nemas v pamati je trosku narocnejsie, ericek.111 sa vyzna, mudro radi, ja Ti dam este mudrejsiu radu a riadne OT :)
    Pises ze sa vztahy vyhrotili, bud patris Ty medzi tych ludi, ktori su v tom riadne zainteresovani, alebo si len uboha obet susedskych sporov… Ak plati pre teba druha moznost, tak nie je nic jednoduchsie ako ist si to heslo vypytat (pripadne SMS ak sa hanbis :) ) a v pripade, ze plati prva moznost, tak asi presne vedeli, preco to heslo menia… :)

    dovolim si este raz spomenut, co napisal raul, lebo je to ta najlepsia mozna varianta, nakolko si pisal, ze si bol pripojeny aj cez ethernet… (pripadne to moze ist aj cez wifi, zalezi od nastaveni) Do prehliadaca das IPcku, skusis meno a heslo admin/admin a viola… pri troche stastia si v administracii… Preco by malo byt meno a heslo tak jednoduche? pokial ktosi nemeni nazov zariadenia vo viditelnosti, co je snad jedna z prvych veci co sa menia (teda poznam od seba :) ) tak zmenit meno/heslo je na viac klikov (teda s belkinom som sa este nestretol, no na niektorych nebolo mozne zmenit ani uzivatelske meno a heslo bolo tiez dobre zasite), za skusku nic nedas.

    Zacat s hackovanim rovno wifi hesla je ako nastupit zo zakladnej do maturitneho rocnika :)

    #298829
    miskosvk
    Účastník (Participant)

    pridam sa dalsou mudrou radou – vzhladom na Tvoje otazky a sucasne skusenosti nemas sancu v sucasnom stave zisit WPA/WPA2 heslo. Je samozrejme prelomitelne, ale ako niekto hore spominal, vyzaduje to urcite softwarove vybavenie, urcite hardwarove vybavenie (NIC ktora podporuje promiskuitny mod), vela vela paketov, a urcitu znalost tejto problematiky :) Kup si vlastny router, precitaj si internetove tutorialy a clanky o crackovani WiFi hesiel, a skusaj si, aspon sa nieco naucis. Priznaj ze si len nasraty, ze si susedka zmenila heslo do routra a vy nemozte cez nu tahat :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.