Zdielanie internetu z iphone

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Zdielanie internetu z iphone

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Tomas128
    Účastník (Participant)

Prosimvas viete mi poradit ako sprevoznit zdielanie internetu z iphonu 3GS 5.0.1 aby som sa mohol nanho pripojit macbookom??? bud link na navod neaky alebo tuto strucny navod. Dakujem

freee
    Účastník (Participant)

budes prvy kto ho najde..:) zdielanie ide az od iphone4

dam aj link nech nezeriem:
    https://www.macblog.sk/tipy-a-triky/aktivujte-si-personal-hotspot-v-iphone-aj-na-o2-alebo-akomkolvek-inom-operatorovi-4712.html

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

freee: nezmysel, zdielanie funguje uz od iOS 3 (cez kabel a bluetooth) a s WiFi od iPhone 4 a verzie 4.2.x

Pouzival som uz s iphone 1. generacie a iOS 3. iPhone 3G s iOS 4.2.1 umoznuje bluetooth tethering s iPadom.

Tomas: nic zlozite nepotrebujes, ides do Settings (nastavenia) a zapnes Personal Hotspot. To je vsetko. Nasledne sa pripojis na bluetooth siet iPhonu (musis sparovat s macbookom) alebo ich spojis kablom.

Samozrejme to chce, aby si mal datovy program aktivovany na SIM karte.

Tomas128
    Účastník (Participant)

no ale ja mam zdielnie internetu sede a neda sa zapat

freee
    Účastník (Participant)

v tom pripade je to ine,ja som naznacoval len cez WIFI…ak je to sede tak najskor je tam nieco zle..akeho mas operatora?

Tomas128
    Účastník (Participant)

orange…a sak mne sa zda ze uz niekedy davnejsie som cital ze zdielanie netu je mozne len cez JB…ale to sa mi fakt mozno len zda:D neviem

JFK.
    Účastník (Participant)

settings>>general>>network>>mobile data network>> (musíš mať správne nastavený tethering)

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

nie, zdielanie netu samozrejme ide normalne bez JB.

mas zaplateny a aktivovany datovy program na SIMke? iPhone si aktivoval s vlozenou kartou Orange, alebo mas daky divny (blokovany) s unlockom?

Tomas128
    Účastník (Participant)

mam klasiku normalne slovensky orange aktivovany normalne datovy program tiez normalny premium musicjet….skor to bude stym nieco co pisal JFK. pretoze tam nemam nic nastavene ake tam ma byt APN meno a heslo prosimvas??

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

APN je internet. Bez hesla

JFK.
    Účastník (Participant)

APN mám „internet“ (bez úvodzoviek)
    username a passoword je prázdne

edit:// bol som predbehnutý :D

mathyk
    Účastník (Participant)

zdielanie ide uz aj mne na 3g – 4.2.1
    usb, bluetooth, aj wifi

Tomas128
    Účastník (Participant)

aha no ale to som tam mal:D:D:D…ale dakujem:) takze este neake napady?

JFK.
    Účastník (Participant)

to je dríst kurnik, veď resetni iphone a pripoj ho USBčkom do macu … musí ísť (väčina má orange a každému to ide)

Tomas128
    Účastník (Participant)

resetni vypni a zapni? alebo restorni??

Tomas128
    Účastník (Participant)

dobre dakujem uz to ide :D:D nebudem pisat racej preco to neislo ..:D:Dale dakujem za rady:)

Tomas128
    Účastník (Participant)

ale tak net nejde na MBP ani pripojeny cez kabel ani cez BT a iphone ukazovalo zej e pripojene jedno zariadenie v tom modrom pasiku

este taka jedna otazocka ked mate povolene aj 3G hore v liste vam ukazuje len E alebo 3G??? lebo mne len E a malo by asi 3G nie

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

3G budes mat len na mieste, kde je 3G signal. Inde bude len EDGE.

Skus si odpojit kabel od ethernetu alebo vypnut wifi. Vtedy ti zdielanie netu pojde. Pripadne nastav prednostny port, ktory sa ma pouzit (na Macu v Settings > Network)

petto16
    Účastník (Participant)

na iPhone 5 (telekom) vám ide zdielanie internetu? Včera som to tam mal a keď som to zapínal tak sa nič nezaplo ešte sa to aj z nastaveni stratilo. Keď to zapinam cez mobilne data tak to vypisuje hlasku ze mam kontaktovať telekom. Doteraz som mal orange a so zdielanim internetu som nikdy nemal problem.

poper
    Účastník (Participant)

ja som mal vcera problem s pripojenim notebooku na iPhone 4 (telekom, wifi)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.