Začiatok

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 21 až 32 (z celkového počtu 32 )
  • Autor
    murriik
    Účastník (Participant)

len v počítači. v iphone s nimi nič nespravíš

ericek.111
    Účastník (Participant)

http://www.jailbreakme.com jednoducho daj Cydia>Install a mas jailbreaknuty iP. pises ako madar, zacinam si mysliet, ze pouzivas google translator alebo si spambot :-D
    P. S.: neinstaluj iOS 4.3.4, zablokuje tento JB a zablokuje pristup vzdialenemu utocnikovi k Tvojim datam (ked si ho jailbreaknes tymto JB, automaticky sa ta diera zaplata jednym rozsirenim)

poper
    Účastník (Participant)

mazat sa daju aj v iphone
    ked mas otvorenu fotku tak dole je smetiak (tlacitko)

murriik
    Účastník (Participant)
    denton
    Účastník (Participant)

murriik ides na to zle, fotky sa daju mazat aj cez iPhone

murriik
    Účastník (Participant)

fotky ano, ale „..fotky synchronizované cez počítač..“ v iphone nevymažeš ani keby sa postavíš na hlavu :)

poper
    Účastník (Participant)

jaaj tie. tak asi nie

sniezka222
    Účastník (Participant)

prosim vas..neviem sa prihalsit cey itunes vzpisuje mi tam asccessing to itunes a nakoniec ma neprihalsi aj ked cakam !% minut..neviete dke je chzba? dik za odpoved

beginner
    Účastník (Participant)

vedel by mi niekto poradiť veci týkajúcej sa HD videa v Iphone 4? Už som skúšal aj programy konvertujúce video na formát Ip ale nie je to kvalita , ktorú by som si predstavoval veď youtube samotný mi prehrá video v lepšej kvalite …
    Ďakujem !

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@sniezka222
    ak sa prihlasujes tak ako tu pisess tak sa ani nedivim ze ti to nejde ;)

beginner
    http://www.apple.com/iphone/specs.html
    tam mas video formaty ktore iPhone podporuje. Odporucam Handbrake ktory ma uz prednastaveny profil na iPhone4. A druha vec – naco ti je dobre na telefone s rozmermi 10x4cm HD video ?!?

Treba si tiez uvedomit ze nie kazde HD video je aj kvalitne. Ak si spravim 1080p video s bitrate 200kbps tak to jasne ze bude skaredsie ako 240p youtube video.

beginner
    Účastník (Participant)

Ahojte , zaujímalo by ma či existuje aplikácia , pomocou ktorej by som mal v i phone hudobný prehliadač ako u lg optimus 2x , no chcel by som aby pôvodná knižnica ostala …

poper
    Účastník (Participant)

prehliadač?
    neviem co tym myslis ale pusti ipod, vypni rotation lock a otoc iPhone nabok
    ps: je to iPhone (male i a velke P)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 21 až 32 (z celkového počtu 32 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.