- Toto téma obsahuje 31 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Začiatok
len v počítači. v iphone s nimi nič nespravíš
http://www.jailbreakme.com jednoducho daj Cydia>Install a mas jailbreaknuty iP. pises ako madar, zacinam si mysliet, ze pouzivas google translator alebo si spambot :-D
P. S.: neinstaluj iOS 4.3.4, zablokuje tento JB a zablokuje pristup vzdialenemu utocnikovi k Tvojim datam (ked si ho jailbreaknes tymto JB, automaticky sa ta diera zaplata jednym rozsirenim)
mazat sa daju aj v iphone
ked mas otvorenu fotku tak dole je smetiak (tlacitko)
murriik ides na to zle, fotky sa daju mazat aj cez iPhone
fotky ano, ale „..fotky synchronizované cez počítač..“ v iphone nevymažeš ani keby sa postavíš na hlavu :)
jaaj tie. tak asi nie
prosim vas..neviem sa prihalsit cey itunes vzpisuje mi tam asccessing to itunes a nakoniec ma neprihalsi aj ked cakam !% minut..neviete dke je chzba? dik za odpoved
vedel by mi niekto poradiť veci týkajúcej sa HD videa v Iphone 4? Už som skúšal aj programy konvertujúce video na formát Ip ale nie je to kvalita , ktorú by som si predstavoval veď youtube samotný mi prehrá video v lepšej kvalite …
Ďakujem !
@sniezka222
ak sa prihlasujes tak ako tu pisess tak sa ani nedivim ze ti to nejde ;)
beginner
http://www.apple.com/iphone/specs.html
tam mas video formaty ktore iPhone podporuje. Odporucam Handbrake ktory ma uz prednastaveny profil na iPhone4. A druha vec – naco ti je dobre na telefone s rozmermi 10x4cm HD video ?!?
Treba si tiez uvedomit ze nie kazde HD video je aj kvalitne. Ak si spravim 1080p video s bitrate 200kbps tak to jasne ze bude skaredsie ako 240p youtube video.
Ahojte , zaujímalo by ma či existuje aplikácia , pomocou ktorej by som mal v i phone hudobný prehliadač ako u lg optimus 2x , no chcel by som aby pôvodná knižnica ostala …
prehliadač?
neviem co tym myslis ale pusti ipod, vypni rotation lock a otoc iPhone nabok
ps: je to iPhone (male i a velke P)