Začiatok

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Autor
    beginner
    Účastník (Participant)

Ahoj !
    Stal som sa majiteľom nového iphone 4 a keďže je to môj prvý produkt od zančky apple neviem ako s ním zaobchádzať. Rád by som vedel ako to je s médiami (photo, music ,video) dočítal som sa o „jailbreak“ , je potrebný aj ktomu ? Bude sa dať spraviť aj keď je braný z Orange-u , a aktivovaním ho nestratím záruku ?

jigga1411
    Účastník (Participant)

pokial o iPhone nevies nic… skus si najst na youtube nejake videa alebo si precitaj na apple.sk manualy a navody, pretoze v kocke by toho bolo strasne vela. Jailbreakom o zaruku neprides ale ak pojdes telefon reklamovat musis JB odstranit a to tak ze restore-nes cely telefon (je jedno odkial telefon mas JB ide na vsetkych operatorov, zalezi aky mas firmware a podla toho pouzijes soft na JB) ak mas do 4.3.3. staci ak pojdes na telefone na stranku jailbreakme.com a telefon sa jealbreakne. Ostane veci skus googlit a hladat navody bolo by toho strasne moc vela, resp. skus najst niekoho znameho kto ma iphone sadnut si s nim na pifko (kofolu) a on ti vysvetli.

ruidos
    Účastník (Participant)

nič lepšie ako pre zaciatocnika JB !
    edit : nechapem,ked nevies na iphone naco JB ?

beginner
    Účastník (Participant)

Ďakujem veľmi pekne , idem na to !
    :)

mrzo
    Účastník (Participant)

V prvom rade si precitaj manual… Ak po precitani zistis, ze nieco chyba, skus najst na to aplikaciu (aplikacie su takmer na vsetko). Ak nenajdes aplikaciu (vacsinou a chces menit nejake „systemove“ veci) a strasne nutne to potrebujes, nastuduju si co to je jailbreak a ci vobec s nim vyriesis to co chces… Pre vacsinu normalnych ludi stacia vstavane funkcie + aplikacie.

beginner
    Účastník (Participant)

Návod som už prečítal takmer celý … skôr mi šlo o to ako dostanem svoju obľúbenú hudbu, video a fotky do i phonu …to som buď mojou nepozornosťou nepostrehol , alebo to tam nebolo …

Jaem
    Účastník (Participant)

urcite si ten navod cital? lebo vsetko tam je napisane. Alebo takto – cital si tento navod – http://manuals.info.apple.com/sk_SK/iphone_prirucka_uzivatela.pdf ?

Anonymný
    Neaktívny

mne ani ten navod netrebalo citat :)

lindus
    Účastník (Participant)

jigga….to sa fak telefon JB sam?Aj iPaj 1 sa tak da?Nepokazis nieco?dik

JFK.
    Účastník (Participant)

dzinda ty sa ozývaj :D :D

beginner
    Účastník (Participant)

No píšem spätne … dostal som sa až k synchronizácií a všetko som spravil podľa návodu a dal som SYNC. a prebieha loading , a potom to dokončí a nič … žiadna hudba v ipod-e

iTuxx
    Moderátor

najprv si v zalozke Music musis zaskrtnut ze sa ma hudba synchronizovat :-)

poper
    Účastník (Participant)

http://dl.dropbox.com/u/4533932/apple/navod.png
    samozrejme v itunes nejaku hudbu musis mat

beginner
    Účastník (Participant)

Ahoj , opäť vyskytol sa mi menší problém v albume , položku fotoaparát mi ukazuje akoby poza lištu „albumy“ a neviem ju tým pádom otvoriť dá sa to nejako opraviť ? A chcel by som sa ešte spýtať ten multitasking neviem prečo , ale podľa toho čo som videl na Youtube mi to akosi nefunguje , nezobrazuje mi tú spodnú lištu s kontaktmi atď ale hodí ma rovno do menu .

poper
    Účastník (Participant)

ked naraz stlacis obe tlacidla (home a power) tak to spravi screenshot a ulozi to ku fotkam
    poprosim ta odfot to
    spodnu listu s kontaktami? napada ma multitasking, ktory vyskoci ak tlacitko home stlacis rychlo 2 krat

iPet0
    Účastník (Participant)

@beginner mne na to s tou položkou fotoaparát pomáha reštart celého iPhonu

murriik
    Účastník (Participant)

ten problém s nedostupnosťou camera roll má viac ľudí, pomôže ti reštart aplikácie fotky.
    máš multitasking, ničoho sa neboj – 2x, rýchlo po sebe stlač home button a vysunie sa ti tá lišta s aplikáciami (keď na niektorej z nich pridržíš prst, začnú sa triasť a tak aj reštartuješ app)

jigga1411
    Účastník (Participant)

To lindus: Ja osobne som to este neskusal ale v podstate ano, iPad iPod alebo iphone by sa mal sam JB-nut skrz tuto stranku no v najnovsom firmware 4.3.4. je to uz tusim podchytene.

JFK.
    Účastník (Participant)

Beginner : s tými fotkami to vyriešiš jednoducho, mne to na 3GS robí tiež :-))
    zapneš multitasking a podržíš prst na Photos, dáš mínusko, teda inými slovami proste vypneš Photos app. normálne cez multitasking bar …zapneš znovu a ide to :-))

edit: pardon, nevšimol som si, že murriik už reagoval :)

beginner
    Účastník (Participant)

Rád by som Vám všetkým poďakoval :) Ešte by som chcel spýtať fotky synchronizované cez počítač je možné odstrániť aj v i phone či len v počítači ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.