Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WWDC 2010 – Apple Worldwide Developers Conference tohto roku!
- Toto téma obsahuje 140 odpovedí, 29 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 11 months od
Xorpi.
-
AutorPríspevky
-
25. mája 2010 o 21:50 #210892
Xorpi
Účastník (Participant)Safari s možnosťou oficiálnych rozšírení spôsobom Google Chrome, Firefox:
„Possible Introduction of Safari Extensions at WWDC?“
„DaringFireball’s John Gruber appears to have slyly hinted that Apple may be planning to open the door to browser extensions on Safari at its Worldwide Developers Conference (WWDC) early next month. Gruber’s comments come in the form of an apparent random musing that appears as part of a post on Google Chrome for Mac and Linux advancing out of the beta channel carrying support for thousands of extensions.
The other big thing that’s missing (compared to both Chrome and Firefox) is a proper extension API. If only Apple had an imminent developer conference where they could unveil such a thing.As is common with Gruber’s hints, the tidbit is phrased more as a „what if“ statement than an outright declaration that we should expect such an announcement, but it seems reasonable to guess that he may have some inside knowledge of Apple’s work in this area.“
25. mája 2010 o 21:58 #210896EdDy
Účastník (Participant)Čóó ? 40 GB je málo ? :D ja mám 2,55 :D .. síce postupne sa to rozrastá, ale to bude asi tým že niesom nejako multižánrový …
25. mája 2010 o 22:25 #210903Xorpi
Účastník (Participant)@EdDy – mám známeho, ktorý má len 500GB disk vyhradený hudbe. Berie však len FLAC formát. Má na to výbavu, s ktorou tam ten rozdiel počuť je :)
25. mája 2010 o 22:27 #210904EdDy
Účastník (Participant)Tak to sú už iný maníci :D
25. mája 2010 o 22:33 #210905Xorpi
Účastník (Participant)no a takí ľudia iTunes skrátka neznášajú :)On konkrétne používa foobar na win7…
25. mája 2010 o 22:41 #210906zero0x
Účastník (Participant)Nestava sa z tohto anketa ‚kolko gb hudby mate?‘ :o)
25. mája 2010 o 22:44 #210908monicqa
Účastník (Participant)foobar poznam, to je dobry soft. maly, jednoduchy na vykon, ale plne konfigurovatelny
25. mája 2010 o 22:46 #210911ViRPo
Účastník (Participant)suhlas, ale itunes je itunes …
25. mája 2010 o 22:55 #210916raul
ModerátorMam itunes na mac a v pohode (myslim naozaj v pohode, nie ako napr iPhoto) mi zvlada 300GB hudby. Dalsich 1000GB mam fotky, v iphoto vo viacerych knizniciach, to trochu blbne…
25. mája 2010 o 23:01 #210919mayoxy
Účastník (Participant)no neveim ako vy, ale ja zapnem itunes, dam PLAY a skryjem itunes. TO JE ASI TAK VSETKO :D
proste pustim hudbu a koniec :D hudba hraje :D neveim co natom moze byt pomale alebo sekat alebo co :) mne to uuuplne vyhovuje.dost mi zalezi (mozno som uz fakt postihnuty na hlavu) aby som mal program od apple ked pouzivam uz macbook. Nie nejaky neznamy prehravac hudby. Proste to je podvedomie, bohuzial.
25. mája 2010 o 23:22 #210926Xorpi
Účastník (Participant)Dobre… a nikoho ako ani nezaujalo, že by mohol Apple otvoriť Safari API pre oficiálne rozšírenia?:D
25. mája 2010 o 23:37 #210930monicqa
Účastník (Participant)myslim, ze ti, co pouzivaju safari, nepotrebuju ziadne rozsirenia… ti, ktori hej, pouzivaju operu, firefox alebo chrome.
safari sam o sebe nie je nejaky extra svizny, co by s nim spravili este rozsirenia?25. mája 2010 o 23:40 #210933Xorpi
Účastník (Participant)@monicqa – tak zrovna Opera na prvom mieste príkladu čo sa týka rozšírení… no neviem :)) Nemastný, neslaný prehliadač, ktorý vie všetko a dokopy nič :)
25. mája 2010 o 23:42 #210934raul
Moderátorsafari a saft nema konkurenciu :)
26. mája 2010 o 0:13 #210938Anonymný
Neaktívnymayoxi ked pustit tu hudbu a skryjes ho, skus sa pozret na vytazenost procesora pri obycajnom prehravani hudby, ja to mam aj okolo 10%. to je celkom dost na prehravanie.
26. mája 2010 o 8:06 #210948iGor pro
Účastník (Participant)ešte sa vrátim k tomu itouchu :)
oproti ipadu má najvačšiu vúhodu v jeho velkosti akokolvek ho môžem strčiť do vrecka a ísť, ja osobne v ipade nemám žiadnu hudbu lebo nechcem zbitočne pratať miesto koniec koncov vždy keď som na ipade tak je macbook nablízku , takže keď na itouchu dajú iný zadný kryt trebárs ten aký má ipad , dajú doňho silnejšie veci , dajú kvalitnejší reproduktor, dajú foťák a pohrajú sa s váhou tak sa možno na trhu udrží …
26. mája 2010 o 8:16 #210950R
Účastník (Participant)nuda7, podobná situácia je aj tu, na prehrávanie by som povedal cca 1-2%, ale nie spomínaných 10. A takisto je na tom iTunes cítiť že by sa to už mohlo preprogramovať.
Tieto maličkosti sú pomerne nepríjemné, napr. v iPhoto nie je možné normálnou cestou vypnúť Faces (nešiel mi ani trik cez terminál), a to v prípade 10 000 a viac fotiek už pomerne nepríjemné keď to robí hodiny a hodiny a ešte k tomu hučí vetráčik na plné otáčky.
26. mája 2010 o 9:27 #210959ViRPo
Účastník (Participant)safari (bez flashu) + Mail + iTunes => 6-10%
k tomu itouchu dufam ze nepoje dolu vodou, ja by som prave bral ipod touch, na iphone sa mi nepaci mala baterka a momentalne zla dostupnost (legalnymi cestami) a samozrejme aj cena nie je nic moc …. taktiez ked sa mi vybije iphone tak aj ipod a ked ipod tak aj iphone … proste je clovek zavisly na jednej veci, ale ked za jedna zlyha moze to byt problem …
Btw. k tomu ipod touch, to co nove ocakavam je asi:
– vyssie kapacity (ale neviem ako priesia toto, ci sa im podari dat viac ako 64GB to touchu … to bude pekne boli by v tom jednotka :))
– novy os – iphone os4
– trošku rozmery, možno hrúbka …
– Potesil by som sa radiu – keby ho tam dali, ked uz dlai nahravac … mohli by to dat ked v nane to uz je …
– kvalitnejsi repro … neviem, oni asi nespravia nejaky solidny otvor, ale to mi velmi nevadi ked to nebudem pouzivat cez repro ale nejaky repro ze to ma je dobre …
– of course fotak by sa zisiel :)
– rychlejsie creva – procak atd … aby stihal vyssie spomenuty iphone os 4 …ak by to malo vsetko toto, bolo by preco kupit ipod touch nie iphone
btw. to nespravne pomenovanie itouch ma bavi :) sam ho pouzivam aj ked elegantnejsie je ipod touch ….Btw. terajsie iPody su ako na tom ? vsetky maju 30 hodin vydrz, pricom 2. generacia mala menej vykonne creva, otazka vsak je ze terajsia generacua ma v 8gb verzii presnejsie nema voice meomos a voice control a to je jediny rozdiel okrem pamäte ?
26. mája 2010 o 13:25 #211009Xorpi
Účastník (Participant)@ViRPo – okrem rádia by ťa mal nový iPhone potešiť :)) A doplniť v iPhone rádio je fakt ten najmenší problém… v App Store je plno dobrých rádií, ktoré majú v zoznamoch zadefinované slovenské stanice…
26. mája 2010 o 14:01 #211017mudrnudl
Účastník (Participant)prepacte, ale opera je pre vas nemastna neslana?
mam sice zatial win, ale je to najrychlejsi prehliadac – odskusane.
dokaze vela blbosti, ktore v skutocnosti vobec nejsu pouzitelne , ale co je pouzitelne je startovacia plocha… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.