Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WTF Verizon iPhone 4?? Co to je??
- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 11 mesiacmi od
poper.
-
AutorPríspevky
-
11. januára 2011 o 21:49 #74378
raulModerátorWTF Verizon iPhone 4?? Co to je??
To je nejaky hybrid, alebo co? Fuguje ako wi-fi hotspot… iPhone AT&T nie…co znamena to LTA, non-LTA, CDMA? … Je tam uz predinstalovany iOS 4.2.5??? lol, co to ma byt, ma v tom niekto jasno? :)
11. januára 2011 o 21:57 #243856
Sauron3Účastníkkde si to našiel? Verizon je konkurencia AT&T v USA a pokiaľ viem tak verizon nemá licenciu na iPhony
11. januára 2011 o 21:59 #243857
raulModerátorsledujeme dianie vo svete?? :)
11. januára 2011 o 22:02 #243860
murriikÚčastník(Ne)normálny iPhone 4, ktorý funguje v americkej CDMA sieti Verizon. V USA sa dal ip totižto oficálne kúpiť jedine u AT&T. Takže tento nieje kompatibilný so sieťami u nás, alebo inde v Európe. napr s GSM.
LTA sú rýchlejšie dátové (i hlasové) prenosy, na ktoré si však minimálne u nás budeme musieť pár rokov počkať. V Európe sa testuje, u nas boli tiež nejaké pokusy, v USA vraj stavajú v plnom prúde. Nebol som, nevidel, neviem. Tento ip mal byť podľa dohadov kompatibilný so sieťami tejto novej generácie, no nieje.
Pozeral som video s hands on, je v ňom nový iOS, ak si dobre spomínam tak 4.2.5, a vo Verizone má zabudovanú aj app ktorá z neho spraví wifi hotspot.
– áno, je to vlastne nová revízia ip, má inak rozmiestnené antény, a ešte jeden podstatný rozdiel – nemá dvierka na SIM kartu11. januára 2011 o 22:02 #243861eFkoOo
Účastníkdneska bol predstaveny,cdma je mobilna siet, ako GSM, ale pre verizon, funguje ako wifi hot spot pre 5 zariadeni (kvoli nejakym rodinnym datovym pausalom od verizonu ak som to spravne pochopil… a nie je to iphone 4, je to kvazi druha revizia, ma inak usporiadane anteny, posunuty sound mute ale s tym firmom si nie som isty
edit// murrik ma predbehol :/ sakra…
11. januára 2011 o 22:06 #243864
raulModerátorOukej, to som vydedukoval.
Myslite, ze ked pride na nase iphone 4.2.5, tiez budeme mat wifi hotspot? verim, ze hej
Ma tento iphone este problem s antenou?
Bude fungovat aj na dalsich sietach, ci len na tej CDMA?edit: tu je inak o tom viac, ak niekto chce:
ale aj tak ma to hneva – toto nie je apple styl. Vypustit rovnake zariadenie ale inak . Ako keby sme mali dva druhy ipadu jednotky alebo co… kurnik ma to normalne hneva…
11. januára 2011 o 22:13 #243867
murriikÚčastníkTo nik nevie, a myslím si, že to nezáleží len od Apple ale aj od operátora. Napríklad aj ten Verizonský ‚wifi hotspot‘ má určité obmedzenia – dáta majú síce neobmedzené, ale na tethering môžu použiť len 2GB. Teda aspoň tak som to pochopil z prvých správ.
Problém s anténou má každý mobil, rozmiestnením im možno trochu zabránili, ale ruka je stále ruka, navyše, predstavený bol len dnes, takže veľa testov asi ešte nieje.
Zaujímavé, že používatelia určujú aký má firma štýl :)
Nechcem ťa strašiť, ale podľa mňa tu máme zachvíľu taktiež CDMA iPad.11. januára 2011 o 22:18 #243871
raulModerátormurrik: neurcujem aky ma apple styl, ale odhadujem, to je rozdiel.
OK, majme aj cdma ipad, ale nech to predstavi apple. Mne to proste pride podozrive.A opravim ta, nie kazdy telefon ma problem s antenami. Pravdepodobne ani tento uz nie, kedze na silent tlacitkom (ci jak sa to vola) pribudla este jedna „prepazka“. Asi to tym vyriesili.
11. januára 2011 o 22:24 #243875eFkoOo
Účastníknepribudla, presunula sa ;) (ta „prepazka“)
11. januára 2011 o 22:26 #243877
raulModerátorpribudla nad gombikom a zmizla z povodneho miesta :D
11. januára 2011 o 23:05 #243892eFkoOo
Účastníkpresunula sa…
11. januára 2011 o 23:10 #243897
kuryackÚčastníkna GSM modeloch by mal byt ten wifi hotspot od iOS 4.3 …
11. januára 2011 o 23:20 #243898
dentonÚčastníkta antena ma preto ine umiestnenie, pretoze si to vyzaduje specifikacia CDMA. A na uvode ste mysleli LTE (long-term evolution) a nie LTA. LTE je v podstate skutocne 4G, aj ked (hlavne v USA) oznacuju za 4G siete u nas bezne HSPA 3G (cize podla americkych operatorov ma u nas Orange najlepsie 4G pokrytie :)).
Tento Verizon iPhone 4 je cisto CDMA, nepodporuje GSM. Na LTE si budeme musiet pockat bud na iPhone 5 alebo 6.12. januára 2011 o 9:12 #243935
JFK.ÚčastníkTakže môžme stále čakať v apríli na iPhone 5 :-/?
Nepáči sa mi to vôbec … Teraz Ked vyšla ďalšia 4ka …pochybujem ,že vyjde 5… Hmmm12. januára 2011 o 9:35 #243936
Min_osÚčastníkiPhone s podporou LTE by ma trapil najmenej. Urcite sa ho v blizkej dobe dockame. Co mi vsak kazi den je skutocnost, ze LTE siet sa na Slovensku pred rokom 2015 nespusti. Takze, ak by aj iP 5 LTE mal (co ale podla mna mat nebude), tato jeho konektivita nam bude na nasich 49 tis. km2 na (ved viete na co).
12. januára 2011 o 10:08 #243945iTuxx
Moderátorpresne tak. U nas budu ficury ako podpora LTE, NFC a pod. iba naparadu. Na Slovensku to bude naozaj pouzitelne minimalne o 4-5 rokov a preto je teraz uplne zbytocne sa nahanat za zariadeniami ktore taketo veci maju.
12. januára 2011 o 19:44 #244102poper
Účastníknam by bolo LTE na ___ a cinanom je zasa wifi na ____
12. januára 2011 o 19:47 #244103
Dr.ExitÚčastníkNo ja som čakal vylepšenie štvorky ako napríklad 3G a 3GS sakra, ale oni namiesto toho vydajú Verizon, ktorá síce je trochu zmenená, ale pre nás európanov totálne nepodstatná. Ach :(
12. januára 2011 o 19:54 #244107
EdDyÚčastníkTak sú 2 Možnosti … buď urobili update len pre verizon a onedlho tu mame iPhone 5 pre oboch operátorov (čo mohli urobiť rovno tam, takže neviem) alebo si počkame ešte jeden dalsi rok
12. januára 2011 o 20:01 #244111
JFK.ÚčastníkiPhone 4 sa ešte celkom slušne predáva … tak neviem aký krok spraví Jobs a jeho team… ja osobne, z marketingového hľadiska by som čakal ešte do zimy, kým by predaje klesli… ale ak by som chcel ostať lojálny voči zákazníkom, tak to predstavím v aprili iPhone 5…
A to aj chcem aby Jobs spravil… nechce sa mi čakať do jary 2012 na 3GSku …
A keby bolo niečo ako „4GS“ bolo by to podľa mňa dosť – odveci ! :-/
no uvidíme …hm, ešte si ale asi pár mesiacov počkáme
..každopádne s tým iPhonom pre Verizon som není spokojný …
__
mimochodom, teraz to nejak nesledujem, kedy má byť nabližší APPLE EVENT nejaký ? …buď som to prehliadol, alebo to nie je ohlásené ? -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.