zdravim, coskoro sa stanem aj ja uzivatelom skveleho systemu mac os leopard, ale bohuzial kvoli praci musim pracovat aj vo windows. niekedy len na chvilu a niekedy naplno v absolutnym vykonom. preto sa xcem spytat ci je mozne nainstalovat windows najskor cez bootcam a potom ho volat cez vmware alebo ho musim instalovat aj tam druhykrat. dakujem
Nemusis..Ak chces pracovat v nejakich kancelarskich apps. nie je problem…Kludne to nainstaluj…cez vm ware tato moznost je…staci mat dostatocne mnozstvo operacne pamate a praca bude hrou :-) A k tomu skvelemu Leopardovi
by ti vedeli povedat chalani co pracuju v creative suite cs3 kazdy den…Ziadny operacny system nie je tak skvely aby nam vyhovoval na 100%…:-(Inak rozhodne stoji zavyskusane )Ak das prestor aj kreativite a neobmedzis sa na office ponuka velke spekrum vyuzitia kvoli kvalitnemu bali
ku apps.ktore uz mas v cene…Ak chces nieco na viac tak “vitaj”
ja ho mam nainstalovany priamo cez vmware, bola to uplna hracka a funguje tak ako ma… na to co ho parkrat zapnem ked potrebujem som nemal ziaden problem… papa pamat, ale aj tak max do 80% co mam k dispozicii, teda z 2giga. trosku zahlcuje aj procesor, odporucam potom smcfancontrol a trosku pridat vetraku :) aby sa nehrial zbytocne. pokial chces pouzivat windows dlhodobo asi sa skor oplati bootcam. a co sa tyka toho, ci sa da spustit cez vmware windows co je na bootcam nemam skusenosti :) zatial
tak ako spominali ludia predo mnou tak mware dokaze pracovat aj s bootcam instalaciou windows ale bohuzial nejde suspend ale musis davat shut down wirtualnej masiny a taktiez nejde spustit unity mod pokial pouzivas tuto bootcamp instalaciu
suspend znamena ze pozastavis windows, kvazi ako hybernacia priamo v nom, ked vypinas vmware. nasledne ked spustit vmware tak vies pokracovat tam kde si skoncil, zostanu ti otvorene vsetky dokumenty, prehliadaca a pod….
syxz nechod do bootcampu len vmware je to jednoduche nainstalovat
unity mode je ze mas pustenu win aplikaciu priamo v mac os x
chcem sa spytat naco ti je ale v macu windows?
Nie je problem ani s VMWARE ani s parallels, ja mam cez boot camp nahodeny win a pustam ho podla potreby naplno pri restarte alebo cez virtualizaciu (podla toho co potrebujem) ide mi normalne aj unity alebo coherence mode, len ked idem prepnut a restartnut cez boot camp nemozem mat suspendnutu instalaciu Win. Inac ide vsetko, hry vsak mozes normalne naplno hrat len cez boot camp.
macker2 potrebujem to len kvoli jednemu firemnemu softu ktory urcite nejde na macu a bootcamp som xcel kvoli quakelive, lebo beta je momentalne len na windows, ale final bude urcite aj na mac. inak z hier co hram tak q3 mi pojde v pohode na macu a poker tiez. ostetne hry ma netrapia :)
Autor
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!