whatsapp iphone 5 pomoc!!!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes whatsapp iphone 5 pomoc!!!

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    nikka
    Účastník

Ahojte,
    neviem si uz vazne rady. Mam nasledujuci problem.
    Mala som predtym Iphone 3G, verzia 3.1.3, spravila som si cez itunes backup a nahodila to na iphone 5. Vsetko tam mam, okrem whatsapp sprav. Viete mi niekto pomoct ako by som tam stiahla aj stale whatsapp-spravy?

Dakujem pekne!

iTuxx
    Moderátor

mam taky dojem ze whatsapp historiu uklada a obnovuje na poziadanie. Ak si nemala zalohovanu historiu v 3Gcku, tak do 5ky ti ju neobnovi, lebo nema z coho, ked ziadnu zalohu nemas.

stefan.stefanov
    Účastník

toto nepresunies, bohuzial…

raul
    Moderátor

Ako teda treba zalohovat vo whatsappe spravy? Priamo v tej app?

MoRFi
    Účastník

ja som stale pri zalohe a naslednej obnove mal data z whatssappu v telefone. ci som robil zalohu cez iTunes alebo som mal zapnutu whatssapp zalohu na icloude.

iTuxx
    Moderátor

raul: netusim, nemam teraz iPhone, ale viem ze mi z neho spravy obnovilo do telefonu co som mal po nom (uz neviem aky to bol lol :-D )

Marc_Ecko
    Účastník

viete mi niekto poradit, ci viem nejako zmenit zvuk na spravy vo whatsapp na nejaku pridaju melodiu?v normalnych nastaveniach zvukov,pri spravach,mailoch a vsetkom mam tu moznost zvolit si pridany ton, ale v aplikacii mam len tie co su defaultne.skusal som uz aj reinstal, ci to nepomoze, nepomohlo.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.