Vypral som svoj Ipod 6.generacie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vypral som svoj Ipod 6.generacie

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 37 )
  • Autor
    swat12
    Účastník (Participant)

ahojte .. nahodou som vypral svoj Ipod 6.generacie .. a neda sa zapnut, co je jasne .. a neviem co mam teraz robit. chalani, dufam, ze mi dajako pomozete. Napiste mi prosim vas, ze co mam teraz urobit.

stopro100
    Účastník (Participant)

nazdar mne zhodou okolnosti pred dvomi dnami padol do zachoda mobil, rozobral som ho nehal celu noc vysusit a vsetko funguje dokonca aj reproduktor aj mikrofon, cize rozober a nehaj vysusit, ale myslim si ze si spravil chybu tym ze si ho skusal zapnut

gidy
    Účastník (Participant)

tu uz asi nespravis nic.
    daj ho vysusit na nejake dva dni a ked sa ni potom nezapne, tak je po nom.
    mozes ho dat aj do skla s ryzou. ryza saje vlhkost. (nemusi byt s tou ryzou zasypany, staci ze ho na nu polozis)

swat12
    Účastník (Participant)

hej .. dobry napad .. ale ja mam Ipod nano 6.generacie a nemam ziadnu sajmu ako sa otvara. Nie su tam ziadne skrutky, takze neviem.

poper
    Účastník (Participant)
    Milosko
    Účastník (Participant)
    gidy
    Účastník (Participant)

ja by som ho nerozoberal.
    vyschne aj bez rozberky

poper
    Účastník (Participant)

huh, milosko

swat12
    Účastník (Participant)

dakujem za pomoc .. ale asi na 99% uz nepojde .. neda sa ani predat na suciastky?

poper
    Účastník (Participant)

tento asi len na display

Milosko
    Účastník (Participant)

poper

Vyhrávaš 1:0 ale len o pár sekúnd :)

swat12
    Účastník (Participant)

chalani .. uz mi vyschol a nefunguje, co som aj predpokladal, ale nemal by som ho vyskusat zapnut do elektriny?

poper
    Účastník (Participant)

iba na chvilu ci sa nabija //10 sekund

swat12
    Účastník (Participant)

takze urobil som vsetko, co ste mi napisali .. nechal som ho den uschnut a teraz som ho nabil asi taku jednu minutku a toto mi robi dislej: http://picfront.de/d/7VPw

ked som ho vybral zo zastrcky, tak stale svieti. V displeji je voda, a ako by som ju vedel dostat von? alebo ako by vedel uschnut displej?

poper
    Účastník (Participant)

daj ho k radiatoru na den-dva.
    display je cisto biely, alebo aj nieco vidno?

dubak
    Účastník (Participant)

myslim si, ze uz to nerozbeha ten ipod, sam ho mam a je nachylny uz len na poskriabanie nieto vypratie v pracke :)
    inak prvych dvakrat som v tom nadpise precital v prvom slove miesto „p“ pismeno „s“ len mi to nejak nedavalo zmysel ako by sa ti to podarilo :D

swat12
    Účastník (Participant)

hahahahaha :D „dubak“, tak ty si frajer .. tak dobre som sa uz davno nezasmial :D „poper“ dam ho k radiatoru, lebo ked som ho teraz zapol, tak mi normalne fungoval, aj displej ukazoval, to co mal, len ta voda tam je. Takze dufam, ze ked to bude na teplom miete, tak ten displej sa vyriesi a bude fungovat :)

chalani .. dakujem za pomoc :)

nopl
    Účastník (Participant)

Sacik s ryzou na radiatore je velmi dobre riesenie…. Nieco podobne sa mi stalo s fotakom, za displayom bola vidiet voda, po case sa to odparilo a fotak funguje

swat12
    Účastník (Participant)

„nopl“ mas pravdu .. i ked som nepouzil ryzu ale aj tak sa mi to pekne vysusilo .. nastastie, mi moj Ipod opat funguje .. neviem ako to je mozne, ale mam brutalne stastie :) a ked sa na neho pozeram z predu, tak vyzera takto:

http://picfront.de/d/7VUa

cize normalne .. ale ked ho naklonim na stranu, tak vyzera takto:

http://picfront.de/d/7VU9

to je voda, ktora sa casom vypari, alebo to tam ostane navzdy?

davo233
    Účastník (Participant)

hej malo by sa to vyparit, skus to este den nechat na radiatore ale nekur na nom moc nech sa neroztopi :D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 37 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.